to ziher na pretplatu ?
'Vako piše u novinama
Poslovni partneri Sony Ericsson, kao globalni sponzor "Da vincijeva koda" i hrv. mob. operater Vipnet, u distribuciji Continental Filma u hr. kina uskoro donose spomenuti film...............U sklopu toga SE K750i bit će dostupan u Vip centrima i kod Vip partnera po cijeni 991 kn
to ziher na pretplatu ?
Ne piše ništa, ali ni na netu - ništa.
piše "po cijeni od 991 kn" ...na službenim stranicama nema još ništa o istom
Nije ovo za mene ...
kad bi samo uredjaj za tu- lovu , dakle bez nekih caki , to ne bi bilo lose .
... uz pretplatu na 15 godina ...Izvorno postao Router
![]()
![]()
![]()
Nije ovo za mene ...
Onda ne vidim šta je tu novo. Nihil sub sole novum. Jer od 991 kunu se već prodaje (VIP club 12 mjeseci) a šta je najluđe za Vip club 24 mj. je 891,00 kunu. Znači - poskupio je![]()
Sigurno ce biti na preplatu!!!!!
Ne preplatu nego pretplatu!Ja na poslu knjižim račune na preplatu.![]()
![]()
Evo sad sam malo škicnuo na vipnet.hr; dotični mobitel uz ugovor na 24 mjeseca u tarifi extra 0 i plaćanje trajnim nalogom košta 991 kn !!! Ali to traje još od 01.04.2006.g. ??!!!
Nije ovo za mene ...
A kad stiže davinčijev kod? Mislim, tad bi ovo trebalo biti realizirano, barem po novinama
... pa ti je pun kufer tih računa kojih se ne mžeš riješiti niti na netu u pauzi ...Izvorno postao Irena_zgb
![]()
![]()
Nije ovo za mene ...
sigurno na 24 mj.
jeli možda tko nazvao službu za korisnike vezano uz ovo?
Ajde zovi. Ja nemam besplatan poziv na vipov SZK.
Možda da gog nazove![]()
Meni je frend rekao da je za pretplatu od godine dana cijena k750 991.00 kn ali možda je i on pogriješio
@Mile Da Vincijev kod ti dolazi 19.5, svijetska premijera
EDIT: Evo pogledao sam i piše ovdje da ako si 12mj u vip klubu da ga možeš kupit za 991,00kn
Baš zovemIzvorno postao Drug Mile
Čak su mi se i brzo javili
![]()
Pa baš zato ne kužim, jer je to bilo odavno. Jedino možda novine kasneIzvorno postao Skyward
![]()
pise na webu da je sam uredjaj 2500kn , a cijena u klubu ova nevedena . sad kad bi ovo 991 kn bilo za sam uredjaj , e ....
E, i jesi li pitao ovo u vezi ovog???Izvorno postao gog
evo sad sam nazvao kaže da je to vezano za ovu dosadašnju ponudu, ništa novo
Stvarno su papci. Mogli su onda u novine stavit da je od 891,00 odnodsno ovo je najmanja cijena.
Zatvarajte temu.
Ah zaboravig javiti, bio sam jako dugo na čekanju jer sam ga pitao, po kojoj cijeni bih najjeftinije mogao kupiti k750i, na kraju me uputio da pošaljem mail na određeno mjesto jer je moj broj pomalo specifičan...![]()
što implicira tu specifičnost?Izvorno postao gog
ma to vam je vezano za ovo dosada, ne veselite se prerano...
Bookmarks