Mrtvi pikseli se mogu rijesiti samo novim ekranom!!!
Mrtvi pikseli se mogu rijesiti samo novim ekranom!!!
nepomaže lupkanje jer ekra je elektro statičan a prašina isto (samo drugog pola) i tako i tako je prašina zaljepljena za ekran
Skini kućište da provjeriš jel prašina.
Testis unnus, testis nullus!
meni to sve nekako pocinje sjedati na mjesto zasto si ga tak jeftino platio u biti...
mislim da su mrtvi pixeli,ako nije prasina naravno...
a sta u mobisu ne mjenjaju to bespla ako imas garanciju?
6680 je bolji od n70, to sam skonto..
e sad je pitanje,ako jesu mrtvi i mobis ne popravlja pod garancijom.. jel mozes ziviti s tim ili ne?
a to samo ovisi o tebi naravno.
Ne, Nokia se unaprijed ograđuje od možebitnih propusta na ekranu. Dobije se uz Uputstva jedan manji papirić gdje se spominju mrtvi pikseli i da se ekran mora prihvatiti "kakav jest".
@khideg, nije opet toliki bed da ne mogu živjeti.
@marko- vidio sam da se kućište sastoji iz tri dijela; malo mi je škakljivo prčkati po tom.
Postoji li igdje na netu slika da se baš vidi kako izgledaju ti mrtvi pikseli. Gdje god sam čitao, spominju se nekakve "bijele točke", a ja imam dugine boje, odn. jedino što mi se ne pojavljuje su baš bijele točke.
Nemoraju biti bijele boje... Recimo, frend je na 7610 imao "mrtvi pixel", malo ispod naziva operatora, i to je bila crvena točkica...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Neznam kako to kod tebe izgleda točno, ali možda ti nešto pritišće ekran (kao na digitronu) pa ti se kristali "preljevaju".Izvorno postao Mobyy
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@moby rastavljanje nije uopce komplicirano, samo treba polgano i nježno, ko sa ženom![]()
Bookmarks