Ja bi ti to rado napravio, ali nisam iz ZG-a a i vjerujem da baš nebi htio da ti šalješ mob u Slavoniju na upgrade....Izvorno postao LuckyZG
![]()
Na L7 se odnedavno može ubaciti iTunes!
Ako ima koja dobra dusa iz Zagreba koja to zna, vidim ovdje upute, ali s obzirom da nemam PC nego Mac, ne mogu cak ni pokusati.
Postoji li nacin da se ubaci iTunes?
Ja bi ti to rado napravio, ali nisam iz ZG-a a i vjerujem da baš nebi htio da ti šalješ mob u Slavoniju na upgrade....Izvorno postao LuckyZG
![]()
Na L7 se odnedavno može ubaciti iTunes!
YES!!Izvorno postao GoGs
Ako nitko drugi ne ponudi, dodjem ti u Slavoniju
![]()
Slabo da ces ista i uspeti da uradis sa Motorolom na Mac-u pa tako i ubacivanje iTunes-a.Mada ako imas Intel-Mac ovo ti moze pomoci
http://www.apple.com/macosx/bootcamp/
malo smo offtopic, no bootcamp radi samo na ovogodišnjim serijama maca sa intel CPU....Izvorno postao JA_SAM
@ Lucky, slobodno se javi na PM![]()
Imam 2 PPC Maca (G4 i dual G5), tako da to ne radi kod mene.... za razliku od iTunesa (da ne budem offtopic, he he)Izvorno postao JA_SAM
![]()
Ako ti Inovator ne sredi mobitel, mada mislim da hoće, dođi slobodno i ja ti ga riješim...Izvorno postao LuckyZG
![]()
Zato se i ne zelim petljati, vec sav taj posao zelim prepustiti nekom profesionalcuIzvorno postao JA_SAM
Cisto sumnjam da bi ista od toga radilo pouzdano pod VirtualPC-om.
Izvorno postao GoGs
tih L7 sam dekodirao i debrandirao već oko 15ak, dosta toga i ljudima s foruma, tako da nema zime....
zbog smjera ove teme, molim sve one koji se žele javiti čovjeku koji traži dotičnu uslugu, da mu se jave na PM.
Bookmarks