A što ako smo mi ti koji su primitivni? Definitivno nismo sami, bez obzira gdje se te druge "civilizacije" nalazile... U drugim galaksijama, dimenzijama, paralelnim svemirima...
A što ako smo mi ti koji su primitivni? Definitivno nismo sami, bez obzira gdje se te druge "civilizacije" nalazile... U drugim galaksijama, dimenzijama, paralelnim svemirima...
A ko uostalom kaze da izgledaju tj. slice ljudima... mogu izgledat potpuno drugačije...bit visoki po 5 metara... šta ne...sve je moguće dok nije dokazano... a svemir je velik...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja vjerujem u višu silu.... ma što god ili tko god ona bila.... al ima je.
Jako je zamršeno sve... i vjerujem da ima okolo nekoga, ali teorija da je svemir beskonačan... hm neznam baš...
sa dokumentarne emisije ( mislim ) sam pokupio informaciju, da sonda koja je poslana davno onda jos prije, da je dosla do kraja sunčevog sustava i da ju nešta zadržava te da nemože ići dalje...![]()
nije beskonačan, već se stalno širi.Izvorno postao Krompirko
beskonačnost je samo stvar imaginacije.
krugove u žitu su proučavali krajem prošlog stoljeća i došli su do zaključka da je to djelo ljudskih ruku. postojalo je nebrojeno mnogo dokumentaraca u kojima su pokazali i kako su nastali...
kao što rekoh romi kose žito svi rade panikuIzvorno postao Inovator
![]()
Seriously?
pisalo je negdje,ili sam cak i cula kao da te krugove je prakticki nemoguce samo tako za jedan ili dva dana napravit da je potrebno puno vise i da su te travke totlano cudno i precizno poslozene
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks