krugovi u žitu? ma to romi pokose pa svi rade paniku... i bila je ta tema ako se ne varam o "zelenima"Izvorno postao Jericho
Sto vi mislite kako su nastali i da li postoje "mali zeleni"?????
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
krugovi u žitu? ma to romi pokose pa svi rade paniku... i bila je ta tema ako se ne varam o "zelenima"Izvorno postao Jericho
Zadnji uredio Compov : 27-04-2006 u 00:52
Seriously?
postoje,al ko kaze da su mali i zeleni?
krugovi u zitu? neznam. misterija.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...definitivno nismo sami u svemiru... toliki prostor, toliko mjesta dokazuju da ih ima puno... samo što nitko još nije otišao na tako veliko putovanje do drugog mjesta, jer i sami znamo koliko je to komplicirano...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
otisla je kapetanica JanewayIzvorno postao Eminem
![]()
iPhone 5s 16 GB
mislim da nismo sami u svemiru da ima neko ko nas prati od gore.valjda osim bog ima i neko drug gore![]()
Get rich or die tryin.....
Što se tiče krugova u žitu, to je misterij... Ali zasigurno nismo sami u svemiru... Prevelik je to prostor... Možda na nekom planetu ima još neka vrsta koja sija žito, ali imaju valjda krugove u kojima slijeću i polijeću u svojim letećim traktorima... Pa su nam došli pokazati kako to oni rade...:throw:
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...da bas su misticni...:three:
Također ne vjerujem u male zelene, ali u primitivni život na nekom drugom planetu sigurno vjerujem...![]()
Također ne bi znao definirat tajanstvene krugove.... Vrag ga zna otkud!![]()
A što ako smo mi ti koji su primitivni? Definitivno nismo sami, bez obzira gdje se te druge "civilizacije" nalazile... U drugim galaksijama, dimenzijama, paralelnim svemirima...
A ko uostalom kaze da izgledaju tj. slice ljudima... mogu izgledat potpuno drugačije...bit visoki po 5 metara... šta ne...sve je moguće dok nije dokazano... a svemir je velik...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja vjerujem u višu silu.... ma što god ili tko god ona bila.... al ima je.
Jako je zamršeno sve... i vjerujem da ima okolo nekoga, ali teorija da je svemir beskonačan... hm neznam baš...
sa dokumentarne emisije ( mislim ) sam pokupio informaciju, da sonda koja je poslana davno onda jos prije, da je dosla do kraja sunčevog sustava i da ju nešta zadržava te da nemože ići dalje...![]()
nije beskonačan, već se stalno širi.Izvorno postao Krompirko
beskonačnost je samo stvar imaginacije.
krugove u žitu su proučavali krajem prošlog stoljeća i došli su do zaključka da je to djelo ljudskih ruku. postojalo je nebrojeno mnogo dokumentaraca u kojima su pokazali i kako su nastali...
kao što rekoh romi kose žito svi rade panikuIzvorno postao Inovator
![]()
Seriously?
pisalo je negdje,ili sam cak i cula kao da te krugove je prakticki nemoguce samo tako za jedan ili dva dana napravit da je potrebno puno vise i da su te travke totlano cudno i precizno poslozene
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E ja sam gledao na National Geographic, postoje prave tvrtke koje prave te krugove za filmove. Dosta im je oko 5 sati.Izvorno postao mala
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
da za filmove,ali stvarno ti krugovi,preprecizni su,te trave su cudno polegnute jedna na drugu...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks