![]()
![]()
Nije los.Po mojem,puno je lijepsi od P800.![]()
P810 o kojem smo već na ovom forumu pisali na tržište izlazi pod imenom P900, a početak njegove prodaje se očekuje krajem prvog kvartala 2004-te godine.
Evo vam i još par slikica (ostale možete vidjeti u threadu P810 ) ovog naprednog smartphonea koji će, među ostalim, podržavati i Wi-Fi tehnologiju...
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
![]()
Nije los.Po mojem,puno je lijepsi od P800.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Odlicno izgleda
Forumaš godine :)
jeben je kolko vidim
Ali funkcije su mu slicne,iako ce imat nekih novosti,kao u P800.
Vidjet cemo kad dojde k nama.Nadam se da nece biti jeben kak se govori.Al sad samo treba cekati!![]()
a jel postoje neke specifikacije...???
@vrag:
Pogledaj na OVOM LINKU .
vidio sam to vec, hvala...za kameru super, no ostalo...???
Mene zanimaju samo dimenzije, telefon fakat ludo izgleda!!
Telefon? Pa...ja bih ga nazvao "kompjuterčekom"![]()
She is my sin...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jel to na CD-u pise P810 ??
Forumaš godine :)
hm... nisam to zamjetion, ali cini mi se da jeste... mescini da se tipkovnica moze skidatPoslao: sezam-picika
Ne znam zasto su se svi noviji SE modeli pojavili prvo na ovako losim slikama? Kao da to namerno rade, ne bi li podigli tenziju ili po nasim nagadjanjima ocenili prolazi li mobilni ili ne.
pa to i siemens radi
Po slici u igri je još uvijek stari memory card a u međuvremenu su izdali i pro i duo (a uskoro i duo pro) pa me to malo žalosti...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Proanalizirat ću,al čini mi se da piše.Poslao: sezam-picika
P900:
ScreenShoot:
![]()
Telefon - prva slika bez tipkovnice:
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj vidio sam negdje slike u usporedbi sa P800... samo moram nac....
Nove slikice... fakat mi super ovaj telefon izgleda!
![]()
Na ovoj drugoj slici se vidi pored telefona i cover koji se stavlja na telefon kad se skine tipkovnica... pogledajte onu sliku dva posta iznad - telefon bez tipkovnice
Evo i dva linka... neće mi ih ovdje prikazati, ak vam veli da niste autorizirani da bi ih vidli, lupajte 'refresh' dok vam ih ne pokaže...
http://212.244.88.52/Forum_attachmen...it_1_of_90.jpg
http://212.244.88.52/Forum_attachmen...it_2_of_90.jpg
Zadnji uredio whiteboy : 16-09-2003 u 12:25
nadam se da bi to mogao biti moj sljedeci mob, ili taj ili sx1... normalno kada neke novce zaradim...
jel ima kakvih naznaka kako bi se cijena mogla kretati, iako nije tesko za pogoditi otprilike?
Evo link (esato forum) sa slikama gdje je u usporedbi s P800, Z600... Ogromne su slike pa ćete se načekati...
http://www.esato.com/board/viewtopic...um=35&start=40
Evo još jedan zanimljiv link za sve koje zanima ovaj telefon:
http://www.clubsonyericsson.com/en/products_p810.htm
Uglavnom, vjerojatno u dućanima oko božića za oko 700-800 eura!
to je jednostavno preskupo... nece niti u oglasniku biti jeftiniji od 600eura, kao sto sam vec negdje napisao, P800 je jos uvijek 500-tinjak eura...![]()
Bookmarks