Imaš u temi "linkovi" puno adresa s igricama pa tamo probaj, a za flashanje i flexanje probaj koristit opciju search pa ces vidit kaj ce ti izbacit::..
Di se mogu skinuti neke dobre igre i programi za motorolu L6? Za sve koje skinem slika mi bude mala, pa mi se ne vidi pola igre. I jeli itko zna kako napraviti flesh ili flex za L6?
Imaš u temi "linkovi" puno adresa s igricama pa tamo probaj, a za flashanje i flexanje probaj koristit opciju search pa ces vidit kaj ce ti izbacit::..
Instalacija jave - tutorijal za Java igre
Zahtjevi i molbe - ovdje možeš pitati za link igrica ili direktan download.
Flashanje motorole - postupak za v600, no samo ti koristiš umjesto TRIPLETSA, R3511 seriju za L6
I na kraju Motorola Superthread - ovdje imaš baš sve objašnjeno, i to lijepo posloženo.
Poštovanje![]()
Sve sam gleda i nigdje ne mogu naći ništa za L6-icu! Nigdi nema ništa, sve je za Vxxx. Meni ne trebaju savjeti za prebacivanje igra, imam BT i usb kabel i znam kako se to radi, samo neznam za seemove. Može li netko pomoći?
E majstore... Da si čitao, skužio bi da te sve stvari na vxxx radi i na L6....Izvorno postao a.k.
Za igre upitaj u threadu molbe/zahtjevi za fileove i pogledaj malo sticky "Linkovi". imaš i tamo!
L6-ica je isto V serija, poznata kao V280...Izvorno postao a.k.
Ma meni rade te igrice ali imam malu rezoluciju na mobitelu, pa mi onda se ne vidi po igre.
Može li mi neko reći kako se ubacuju seemovi i s kojim programom
Zadnji uredio .andro. : 28-04-2006 u 23:22
Može li se od motorole L6 napraviti neka druga i kako? Koji program trebam? I zašto mi programi ne mogu je ućitat?
Zadnji uredio .andro. : 28-04-2006 u 23:42
@a.k. ovako, ako nastaviš na ovaj način spammat forum, upotno ne poštivat pravila koja svi drugi poštuju, slijedi propisna kazna!
da si iskoristio vrijeme i pregledao threadove na koje si odavne upućen, ne bi postavljao 10x ista besmislena pitanja! ovo ti je zadnja (javna) opomena
Bookmarks