nakon dugo vremena najzad sam uspio pronaci data kabal za c55 i sav sretan spojio mob sa racunarom, ali onda su nastali problemi stoga molim one koji mi mogu pomoci da mi kazu kako rijesiti slijedece............
naime, moj c55 je legalno kupljen u siemensu tako da sam potpuno siguran da nije dekodiran, verzija softwarea je 10.
kada god spojim c55 sa racunarom i pokrenem data soft link 5.0 program prvo ne prepozna mob a onda se i mob sam ugasi. kada ga ponovo upalim program ga prepozna ali nemogu nista uciniti jer mi javlja da sa sluzbene stranice my-siemens skinem upgrade.
kada pokusam pokrenuti data soft exchange (valjda se tako zove) jednostavno se program ni ne pokrene nego prijavi da mob nije prikljucen......
naravno, zelio bih u c55 ubaciti nove polifone melodije, logoe i java programe koje sam skinuo sa stranica koje sam pronasao na ovom forumu ali jednostavno ne ide.......HELP
napominjem da nisam imao problema sa prijasnjim telefonima c35 i c45 te da sam u njih jednostavno mogao ubacivati logo i melodije.....
HVALA UNAPRIJED.......

Odgovori uz citat

Bookmarks