htio bi staviti novi softver na c55, ali nebi htio izgubiti ovaj koji mi je sad gore, koji su mi stavili dok je bio na servisu. s kojim programom bi mogao iscitati softver, pa da ga mogu poslije ponovo vratiti?
htio bi staviti novi softver na c55, ali nebi htio izgubiti ovaj koji mi je sad gore, koji su mi stavili dok je bio na servisu. s kojim programom bi mogao iscitati softver, pa da ga mogu poslije ponovo vratiti?
MOžeš sa V_klayom, x65flasherom,...
U V_klayu ideš na karticu Flasher-->Pročitaj memoriju
x65flasher-->Read Flash
Pozdrav!![]()
Kad prvi put priključiš mob na V-klay on automatski radi fullbackup (FUBU). A zašto stavljati novi softver ako misliš vraćati stari? Stavljanje niže verzije softvera kod C55 je moguće, ali nije baš preporučljivo. Radi se samo ako nema drugog izbora.
Bolje ti je napraviti backup Flexmemorije (Mobile phone manager, SiMoCo, VisSie...) pa poslije to vratiti u mob. Koja je verzija softvera u mobu bitno ti je jedino ako ga misliš patchati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma poceo mi se mob gasiti, recimo kad pisem poruku, pa brzo mijenjam slova zna zblokirati i ugasiti se, ne vjerujem da ce novi softver nesto promijeniti, ali zasto ne probati...Izvorno postao Sljaka
Ako nemaš posljednju verziju onda bi u tvom slučaju stavljanje novije verzije od postojeće moglo riješiti problem. Iako može biti u pitanju i nešistoća ispod tipkovnice, pa to uzrokuje nehotično pritiskanje neželjenih tipaka i probleme u radu. Pokušaj ga očistiti, ako ga možeš rastaviti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zasto mislis da bi moglo raditi ako je do sad radilo sve ok s starim softverom?Izvorno postao Sljaka
Nemam sarafincigere za otvorit.
Mozda je necistoca, al meni se cini vise ko da je procesor, il neki chip, jer se mobitel samo odjednom zgasi.
Bookmarks