Tako je i kod mene na z520i... resetira se svaki put kad ugasim i upalim mob...Izvorno postao MadVlad
Situacija je vaka: u podešenjima složim shortcutse na joysticku i promijenim defaultni "lijevo" koji otvara New message u nešto drugo i sve je u redu dok ne ugasim telefon. Kad ga ponovno upalim, shortcutsi se vrate nazad na default![]()
Ima ko kakav savjet, rješenje, išta?
Tako je i kod mene na z520i... resetira se svaki put kad ugasim i upalim mob...Izvorno postao MadVlad
Seriously?
Koji firmware imas? Na K750 je taj problem rijesio update s novim firmwareomIzvorno postao MadVlad
iPhone 5s 16 GB
R1N035, probao sam ga apdejtat sa SE stranice, ali se apsolutno ništa ne dešava kad ga uštekam. Malo sam čitao tu po forumu i neko je napisao da ako je fon kupljen u T-mobileu da se ne da apdejtatIzvorno postao imatic
Problem će se definitivno ispraviti updateom firmwarea. Imao sam isti problem i nakon updatanja u servisu sve radi.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel se gubi šta u postavkama ili u memoriji nakon updatea? Mislim, jel si moram raditi backup prije?
ne gubi se nista, ali ja svejedno kopiram poruke i brojeve na SIM karticu. I slike spremim. Jos nikada nisam izgubio, al lakse mi je ako napravim prije backup![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks