Neki dan zovem s tele2, pukne veza i pojavi se poruka "usluga nije dostupna"Izvorno postao pppprrrr
Neki dan zovem s tele2, pukne veza i pojavi se poruka "usluga nije dostupna"Izvorno postao pppprrrr
Nije ovo za mene ...
U **** te, sta se to nije nikad pojavilo na drugim mrezama? Pucala je veza i na VIP-u i Mobileu, pa nitko nije ovoliko srao. To je ono psihicki urodjeno kod nasih ljudi, kad je nesto jeftino znaci da ne valja, a kad je nesto skupo onda se problem zanemaruje jer je to ipak skupo placeno pa mora valjat.
Ne znam zasto se tu od muhe pravi slon? Pa GSM sustav nije savrsen, normalno je da veza puca, normalno je da poruka nekad ne prodje, ipak je to bezicno. Tako je kod svih mreza, Tele2 ima vise problema u toliko sto ima slabiju pokrivenost, jos uvijek. Ne znam da li je svrha ovog foruma da svaki put kad nam mobitel kod Tele2 napise da je usluga nedostupna to piskarat?
Svaki dan telefoniram na Tele2 i to jos od 10. mjeseca. Veza mi je pukla, zamslite CAK 3 puta, i to nedje u 11. mjesecu. Od tada do danas, niti jednom nije pukla.
Zadnji uredio JBT : 28-04-2006 u 10:33
Mislim, nije da gunđam, ali bilo fino kad bi se vratili na temu. Znam da ova tema sama po sebi implicira određene usporedbe i povlači paralele, ali ipam mislim da smo otišli previše off.
To sam i ja htio predloziti![]()
Bookmarks