Jedini razlog koji je Tele2 ponudio bile su niže cijene koje su ubrzo korigirane na više.. baš me zanima koliki je priljev novih korisnika u zadnjih 2 - 3 mjeseca otkad su poskupili ...
Ovo je ključan razlog.Izvorno postao JBT
Tele2 je ipak ponudio jaaako dobar razlog za prelazak, tako da je situacija neusporediva.
A inače, Slovenija je specifično tržište, jako tolerantno prema monopolima i sklono kolektivnoj svijesti.
Jedini razlog koji je Tele2 ponudio bile su niže cijene koje su ubrzo korigirane na više.. baš me zanima koliki je priljev novih korisnika u zadnjih 2 - 3 mjeseca otkad su poskupili ...
Nije ovo za mene ...
nema priljeva - samo proljevIzvorno postao tomislav10
![]()
sigurno da rast nije eksplozivan kao u pocetku rada.
al tele2 još ipak je jeftiniji od konkurencije, i to pogotovo u onom smeru poziva prema drugim mrežama, što je dosta povoljnije od konkurencije, koja taj dio nikako da smanji.....
Tele2 ima i dalje nize cijene od konkurencije, a Vega je bila za nekih (u protuvrijednosti) 5 lipa jeftinija od konkurencije, kad se sve zbroji.
Tele2 je u toj prvoj akciji, do 28.2., stekao solidan broj korisnika. Pitam korisnike drugih mreza, kolika je cijena razgovora izvan maticne mreze te kolika je cijena razgovora unutar mreze s brojem koji nije na friend ili 0 kn listi.
Ovako:
VIP - VIP 1.22 kn
T Mob - T Mob - 1.20 kn
VIP - druge mreze - 2 kn - 3.66 kn (ovisno o tarifi i vremenu poziva)
T Mobile - druge mreze - 2 kn do 3.5 kn (ovisno o tarifi i vremenu poziva)
Tele2 - Tele2 - 0.59 kn
Tele2 - druge mr. - 1.59 kn
E pa ne znam tko je tu lud, Tele2 i jest i dalje najjeftiniji, mozete vi sad tu izvacit neke zakljucke, ali ovo su cinjenice.
Na slovenskoj vegi razlike su bile jedva vidljive, a u nekim uslugama su bili cak i skuplji. U Sloveniji je 80-ak % ljudi na mrezi MOBITEL dok drugi operater Si. Mobil ima 20-ak % korisnika. Njihovo trziste definitivno je drugacije od naseg.
Izvorno postao JBT
Nije sve u cijenama, ima nešto i u kvaliteti ...
Nije ovo za mene ...
Kako za koga, meni je njihova kvaliteta sasvim prihvatljiva za lovu koju im dajem. Osobno mi uopce ne treba bolja usluga jer u 99% slucajeva sve radi kako treba.
Nisam neki istaknuti poslovno covjek niti netko tko ce se pojesti ziv ukoliko ne uspije poslati SMS poruku ili ukoliko ga netko ne dobije na mob.
sto se tice cijene, to im nikad nije stalo u opisu i brandu tvrtke... oni se sluze strategijom ponude jeftinijih komunikacijskih usluga, sto im dobro ide.Izvorno postao Ićo
to ti je kao da kazes da ce cijena K+ krastavaca uskoro doseci razinu Podravkinih zato sto ce ih ljudi vise kupovati![]()
prije dva dana zovem s vipa na vip i ne mogu uspostaviti vezu.Izvorno postao tomislav10
prije tri dana zovem s vipa na vip, i sugovornik me nije apsolutno nista cuo, tako da sam morao ponovno uspostavljati poziv...
toliko o savrsenoj kvaliteti.![]()
Neki dan zovem s tele2, pukne veza i pojavi se poruka "usluga nije dostupna"Izvorno postao pppprrrr
Nije ovo za mene ...
U **** te, sta se to nije nikad pojavilo na drugim mrezama? Pucala je veza i na VIP-u i Mobileu, pa nitko nije ovoliko srao. To je ono psihicki urodjeno kod nasih ljudi, kad je nesto jeftino znaci da ne valja, a kad je nesto skupo onda se problem zanemaruje jer je to ipak skupo placeno pa mora valjat.
Ne znam zasto se tu od muhe pravi slon? Pa GSM sustav nije savrsen, normalno je da veza puca, normalno je da poruka nekad ne prodje, ipak je to bezicno. Tako je kod svih mreza, Tele2 ima vise problema u toliko sto ima slabiju pokrivenost, jos uvijek. Ne znam da li je svrha ovog foruma da svaki put kad nam mobitel kod Tele2 napise da je usluga nedostupna to piskarat?
Svaki dan telefoniram na Tele2 i to jos od 10. mjeseca. Veza mi je pukla, zamslite CAK 3 puta, i to nedje u 11. mjesecu. Od tada do danas, niti jednom nije pukla.
Zadnji uredio JBT : 28-04-2006 u 10:33
Mislim, nije da gunđam, ali bilo fino kad bi se vratili na temu. Znam da ova tema sama po sebi implicira određene usporedbe i povlači paralele, ali ipam mislim da smo otišli previše off.
To sam i ja htio predloziti![]()
Bookmarks