ima li tko taj mob?
imam ga svega par dana, pa me zanimaju neke stvari.
ima li tko taj mob?
imam ga svega par dana, pa me zanimaju neke stvari.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
fala na linku, al sve već to proučih. imam i priručnik, ali neke stvari me zanimaju kojih tamo nema (niti igdje drugdje)![]()
pa nije vrag da nitko nema ovaj mob![]()
![]()
![]()
![]()
Imam ja...Super mi je mob!Pitaj ako te što zanima...![]()
ma, ja sam se već izjasnila o njemu. super mi je dizajn, al neke funkcije su mi šuga.
zanima me:
1. kako postaviti foto.pozivatelja
2. jel ima kakvo jednostavnije slanje poruka - odlazak u imenik i "nedavni primatelj" me živciraju.
3. dal se i tebi nakon točke u poruci slovo ne pretvori u VELIKO slovo?
4. jel postoji opcija da se mob ugasi i uključi u određeno vrijeme?
5. dal možemo postaviti neki drugi ton poruke, ili samo ono što smo dobili s mobom?
eto, to bi za sad bilo sve. upute sam fakat proučila, al možda mi je nešto promaklo. unaprijed hvala![]()
ja imam e330, al sumnjam bas da su osnovne funkcije pzno drugacije, pa da pokusam pomoci.. dakle
ja na svom mobu moram prvo iskopirati sve kontakte sa sima u telefon (na sim kontakt ne mozes staviti foto pozivatelja!!), zatim udjes u opcije kontakta koji je u memoriji telefona i tamo trazis gdje imas opcije za umetanje slikeIzvorno postao ljnjivac
probaj nakon tocke stisnut razmak. ako se ne pretvori (a meni se na e330 ne pretvara), heb ga onda, moras klikat velko slovoIzvorno postao ljnjivac
na e330 postoji pod opcijama alarma, probaj tamo pogledat, meni se ta opcija zove "automatsko ukljucivanje", moram stavit kvacicu na tu opciju ako hocu da se mob upali za zvonjavu alarmaIzvorno postao ljnjivac
mislim da ne mozes to mijenjat, mozes stavit samo one koje si s mobom dobilaIzvorno postao ljnjivac
pozdrav
eto, to bi za sad bilo sve. upute sam fakat proučila, al možda mi je nešto promaklo. unaprijed hvala![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks