Naime instalirao sam irda jučer sve je radilo, na desktopu mi se pokaže ikona wireles link tak nešt... danas ga spojim ne radi prepozna ga kao stick, a nema one ikone... Zašto? ima li nekakav program za irda?
Naime instalirao sam irda jučer sve je radilo, na desktopu mi se pokaže ikona wireles link tak nešt... danas ga spojim ne radi prepozna ga kao stick, a nema one ikone... Zašto? ima li nekakav program za irda?
Seriously?
Pa trebao bi neki tool imati. Recimo kad IRDA instaliraš pokaže ti u Control Panel IRDA i tamo je podesavanje. Bo pogledaj malo na Google, neznam bas tocno sta da ti preporučim.
Šta si dobio uz IRDA neki CD ili slično.
Dobio sam samo drivere... Ali kao da zaboravi drivere kad prebacim na bluetooth, ili kad resetiram komp... inače imam 2in1 znači bluetooth i irda u jednom stiku...Izvorno postao exotica
evo slika... http://shop.brando.com.hk/image/usbb...boadapter3.jpg
Seriously?
Pa onda bi morao neki mini tool dobiti kao šta uz bluetooth dobije mini tool.
Pogledaj ako možeš negdije naći tool za bluetooth i irda ili nešta za prebacivanje podataka za bluetooth i irda. Mora nešta biti.
dobio sam cd ali je tamo samo tool za bluetooth, za irda ne...Izvorno postao exotica
Seriously?
Pa nadji neki vrag na netu. Ali sta ne možeš isto preko tog tool-a šta si dobio uz bluetooth.
Bookmarks