ajde probaj pa mi javi
ajde probaj pa mi javi
Nece ni da instalira i kad ubacim USB.
Compov- sta trebam gledati u bios-u?
Instaliraj drivere za chipset, imaš ih na cd-u koji si dobio sa matičnom pločom...
ako ti ništa od toga ne uspije onda moraš formatirati
@LORRY jel ti sve riješavaš formatirenjem? to nije riješenje... to je isto kao da skočiš kroz prozor zbog problema, pa se reinkarniraš u nekog drugog...Izvorno postao M.M.
Probaj u biosu naći "ON CHIP USB CONTROLLER" Omogući ga ako je isključen...
Također probaj staviti da komp ne gasi usb uređaje ako su neaktivni...
Ovo isključi dakle:
Ako ne pomaže instaliraj drivere za usb ponovo... ako opet neće e onda im hebi majku usb-ovsku![]()
Zadnji uredio Compov : 26-04-2006 u 11:26 Razlog: šta te briga
Seriously?
gog- nisam toliko glup da ne znam gdje mi se nalaze driveri,valjda![]()
, a probao sam i to.
To mi nije uspjelo, u meduvremenu mi je "otkazala" i mrezna, pa nisam imao vise zivaca da trazim po biosima, a nit sam mogao na forum, pa sam reinstal windows, a dobro kazes kompov to nije idealno rjesenje.
Vjerovatno da sam mogao na forum i nebi to uradio, ali stas.
E i u umal da ne zaboravim rec kako sam rjesio problem sa usb-ovima, prije reinstalacije windowsa.
Otisao sam u device manager i tamo ih izbrisao i onda ih je windows sam ponovno instalirao, a prije nisam mogao instalirat zato sto mi je xp sp2.
pa ako je dečko probao sve i ništa ije mogao napraviti pa onda če valjda fprmatirati a ne kupovati novu ma zbog usb-a
reinstall drajvera za maticnu ..
u tom je stvar.
reinstall win je predzadnja opcija - format je zadnja .
makar , ja sam se već tolko ispraxiro u reinstalaciji windowsa da sad to radim za MANJE OD SAT VREMENA!!!
loool
vec znam na pamet onaj key koji treba upisat skoro![]()
to mnogo govori o pouzdanosti istih![]()
dakle recimoda imas neki AMD stroj : onda ti vjerovatno trebaju via drajveri
odes na www.viaarena.com i tam pod drivers trazis .. ima za sve matične , moja je ful stara pa ima .
Pa nije baš tako, nvidijin nforce chipset je puno zastupljeniji na AMD platformi.Izvorno postao Ljubav
Što se tiče reinstalacije, ja sam gotov za cca 5 minuta, skupa sa naštimavanjem svih programa, mail-ova, bookmarka i sl.![]()
Bookmarks