jeli ti ono koristilo sta sam ti poslao na PM?
danas sam gledao
i za blog.hr je tesko saznati koji IP je vlasnik jer nije u nekom trace sustavu
a gledao sam listu imo mnooooogoooo blog servera na trace listi cudi me sto blog.hr nije
daj mi adresu tog bloga mozda jos nesto uspijem naci ovako sam bez adrese pa tesko da cu saznat
jeli ti ono koristilo sta sam ti poslao na PM?
Zadnji uredio vokaj5 : 14-06-2006 u 19:41
Ovako ljudi ajte vi meni recite taj blog a ja ću pokušati nekako ga srušiti ili mu saznati adrsu ili ako hoćete možda uspijem IP adresu a pomoću nje mogu saznati dje živi i mjesto i sve ostalo...
A ostalo ću vam ja javiti...
I još nešto ja sam sjebo bio blog.hr pa ga ponovno nadograđuju bio sam ja stavio dizajn bez ičega od google.hr i sasadio se(heh sazno sam dizajn)![]()
![]()
znaci kao ti si taj krivac sto blog.hr povremeno je offline![]()
OVO JE TAKO PRESERAVANJE... LOL... to uopće nisi bio ti... hahah... e prosera...Izvorno postao Hrci
![]()
nego tko je onda sta napravio???![]()
Apsolutno nitko... imaju ozbiljnih problema sa hostingom i to je to... imao sam i ja problema i tak...
Tako je.To uopće nije bio on ,to sam bio ja.....Izvorno postao Krompirko
ŠALA
Da pređemo na stvar:Već su prošla evo 2-3 mjeseca otkad se to desilo i završila je školska godina.Pa reci nam kaj je bilo sa tvojom prijateljicom i dummy ravnateljem
Zadnji uredio Babaa : 17-06-2006 u 10:07
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
blog je totalno neaktivan, ja nemogu ući u nikakav trag, i nije bilo sa mojom legicom, nego sa nečijom... stoga, nemoj mene citirati...
Blog se ne može srušiti...soim ak ne ostavite komentar koji se zbriše(DESILO MI SE). Morate prvo cijeli njihov server srušiti da bi srušili i dotični blog, a onda bi bilo nereda.
Izvorno postao Baby_Blue
Ovo baš i nije toćno... Ne treba se rušiti server cijeli. Pitaj krompirka kako on to![]()
Bookmarks