za sad nikako
jedino da znaš opis bloga pa ga napišeš u google pa ga nađe inače nikakili da pišeš nešto što miliš da bi bilo na blogu
Ljudi zanima me jel se može saznat ikako ko piše blog??
Situacija je ovakva:
Frendica mi je optužena od ravnatelja da piše neki blog o mojoj školi i tako to a ne piše pa me zanima ko ga stvarno piše!!!!! Prijete joj da će bit izbačena iz škole!?!?!?!
Molim vas,jel se to nekako može saznat?
Zadnji uredio duje91 : 24-04-2006 u 15:06
za sad nikako
jedino da znaš opis bloga pa ga napišeš u google pa ga nađe inače nikakili da pišeš nešto što miliš da bi bilo na blogu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
nešto kao budale nashe shkole...
...black lista protagonista
...tanja i vid barich
...prvi srpski
to sve upiši u google i pogledaj rezultateIzvorno postao duje91
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Neka ona lipo reče tom dummy ravnatelju onu knjazovu: 'a di su dokazi???'Izvorno postao duje91
![]()
Trenutno je to nemoguce!!!!!!!!!
ovisno gdje je blog i ovisi da li je pisan na javnom PCu ili kod kućeIzvorno postao Osvetnik 88
Reci frendici da kaze ravnatelju da se napuši i da mu kaže da ce ga tuziti jer joj osporava pravo na slobodu govora. A posto je to temeljno ustavno pravo mogao bi ravnatelj da malo odlezi u lepoglavi.
Kako mrzim takve debile ja bi rekao slobodno me izbacite iz skole tuzio bi i skolu i ravnatelja i drzavu i skolstvo a da nespominjem izjave za jutarnji, vecernji, 24h nakon toga bi mi se Sanader ispricavao....
koje debilcine nemrem vjerovati .
1. nek ga malo spusti na zemlju i kaze da ce ona njega tuzit zbog maltretiranja
2. nema dokaza za to
3. kolko ja znam na blogu je sloboda govora osim nekog težeg vrijeđanja sa prikazivanjem punog imena te osobe...
btw. kak je on bas nju optuzio od 1000 osoba u skoli, to mi nejde u glavu![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nas je samo 100 u skoli
to ti je nemoguče
Izvorno postao duje91
11 do 12 uchenika po generaciji???
nemoguche, ma ni da zhivish u zdenchini
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Si pomislio da je to srednja škola?
Nego duje, javi mi se na pvt, upast ćemo na blog, saznati pravi mail i dobit ćeš podatke, ako nema podataka, napisat ćeš na blogu javnu spriku...
jel OK?
http://lived.blog.hr
pa se javi![]()
Ne radi str.
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
radi nego je pao server od blog.hr-a
nađi nekoga ko ima veze u blog.hr-u ili već na kojem je servisu blog otvoren... pa nek sazna ip adresu, pa u t-com-u velite da je važno da saznate ip adresu, i eto imate onoga ko piše... zvuči lagano ali.... hm...![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
a sta ako je blog pisan iz nekog internet cafe-a, igraonice....
Resistance is futile. You will be assimilated!
to je onda druga priča... a ako je tako onda netko zna kako se igrati...Izvorno postao **gogi**
da nadodam....
ako se već rade sranja u javnim ustanovama, mislim da bi oni trebali (da se mene pita) kontrolirati što se radi i nedozvoljavati ulogiravanje, registriranje na takvim javnim mjestima.... već samo čisti surf...
Zadnji uredio Compov : 11-06-2006 u 19:32
Seriously?
Ja ću dati sve od sebe i skontati što više mogu
posalji mi na PM adresu blogaIzvorno postao duje91
mozda cu moci naci ciji je to blog![]()
Pa to je možda ovo http://lived.blog.hrIzvorno postao vokaj5
na ovom blogu takoreć nema ništaIzvorno postao Babaa
Taj blog je Krompirko naveo jer su na njemu objavljeni srušeni blogovi... Kao, da se pokaže da se može srušiti i tako..Izvorno postao Babaa
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
My mistake.sorry
Upravo to... blogovi se mogu srušiti i svi koji hoće samo ostave komentar to i to... i onda ja dodam na listu pa se ja i ekipa brinemo da bude down...Izvorno postao XLR8R
Bookmarks