Trebam pomoc ! Pokušao sam se preko USB-a spojiti na PC sa Nokijom 3300. Audio Manager ga prepoznaje ali PC Suite nikako. U čemu je problem !?
Trebam pomoc ! Pokušao sam se preko USB-a spojiti na PC sa Nokijom 3300. Audio Manager ga prepoznaje ali PC Suite nikako. U čemu je problem !?
Ne postoji PC Suite za 3300.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Tip iz Mobis tehničke podrške kaže da se može koristiti PC Suite od 7250i. Inače tijekom instalacije postoji opcija za instalaciju USB i IR modema, ali USB modem nije moguće instalirati jer je opcija onemogućena. Znači da se je moguće spojiti preko USB-a na PC Suite.
Još jedno pitanje, zašto mi 3300 neće otvoriti .gif i .jpg fileove koji su prebačeni na memorijsku karticu. Kaže da su .gif i .jpg nepodržani formati.
Mislim da ne, na nokijinim stranicama pod 3300 se ne nudi PC Suite za skidanje pa pretpostavljam da ne radi ni s jednim drugim, uostalom ni jedan telefon iz serije 3 (osim 3650) ne nudi spajanje sa ni jednim PC Suiteom. PC Suite komunicira preki IC-a ili COM porta a ti koristiš USB pa ti to niti ne može raditi.
Za slike ne znam, što su rekli u Mobisu?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Iz Mobisa kažu da on bez problem čita .gif i .jpg, a za PC Suite su rekli da radi od 7250i i da će me nazvati da riješe problem, ali kao što sam i očekivao nisu nazvali.
daj reci dal je dobra ta nokijica jer mi se jako sviđa![]()
Bookmarks