Pa mislim onaj ako imaš XP firewall to ti je kao da ga i nemaš
Po meni XP firewall slobodno možeš isključit i nabavi zone alarm il tako nešto![]()
Pa mislim onaj ako imaš XP firewall to ti je kao da ga i nemaš
Po meni XP firewall slobodno možeš isključit i nabavi zone alarm il tako nešto![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ne radi se o tome da mogu nabaviti novi ja imam instalirane windowse xp sp2 i blokira mi MSN pa tako se nemrem spojiti na MSN i sada ja to hoču firewall maknuti iz windowsa a neznam kako i na koji način dali se to sranje da isključiti ili ga kako maknuti iz windowsa
ja kada firewall stavnim na off i opet sereMSn neče se spajati piše ovo http://img122.imageshack.us/img122/4706/dfgdfg7ru.png
Lorry,i meni se to dogodilo.Instalirala sam SP 2 i MSN,i nije mi radio,onda sam morala ponovno uninstalirati MSN,i ponovno sam formatirala disk,i sve ponovno stavila,i sada mi radi.Probaj sve ponovno.
Ali prvo klikni na troubleshoot,pa na repair,pa ce popraviti greske koje ima,ako uspije,onda je ok,ako ne,onda sve ponovno
si ponovo stavila sp2 ili običan xp profesional
ali ja nemam nikakvih grešaka pogledaj![]()
Znači da bi trebao raditi,onda se ponovno spoji.Ako ne onda je greška u windowsu
Jesi upisao točnu mail adresu i lozinku?
Stavila sam ponovno opet SP2 i msn
jesam čak sam napravio i na drugo ime e-mail i hotmali ma drugo imeIzvorno postao Irena_zgb
i oprt kada se spajam isto sranje
Bookmarks