Uspio sam nekak osposobiti da mi RTL konačno proradi na E1000, samo je fora što se nemože gledati kako jako šteka i prekida, a tu su i kockice.
Ima li spasa?![]()
Uspio sam nekak osposobiti da mi RTL konačno proradi na E1000, samo je fora što se nemože gledati kako jako šteka i prekida, a tu su i kockice.
Ima li spasa?![]()
Vjerojatno je do kvalitete 3g signala... Ili možda bazne stanice... Ili softvera u mobu jer na mom streaming radi perfektno...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
meni gore u kutu nije ikonica od 3G, nego od 2.5G?? možda do toga?Izvorno postao Tito Puentes
Kako prebaciti na 3G? mislim da se ne može u mobu to srediti, tak da me zanima seem edit....
Evo znam da je ovo off topic ali otkad je u vip-u bilo ono veliko sniženje stalno se netko javlja sa problemima![]()
There are no shortcuts in evolution.
To što ti piše 2.5g je do signala... Kad uđeš u područje bazne stanice koja šalje 3g signal onda ti bude pisalo 3g i sve će uredno raditi...Izvorno postao GoGs
Nema potrebe za nikakvim editiranjem... Samo postavi odabir frekvencije na automatski...
Svi smo mi u krastavcu...
ma to je smao do signala u zg kad se najdes probaj i vidjet ces da je super slika normalno ide..znam da u zg ima 3g signala a recimo u bj ga takodje ima ali u testnoj fazi...tako da u bj lagano pliva slika pa stane pa steka i sl s****
sve je do signala ja kad gledam tv slika je odlična i nema nikakvog štekanja
A KAJ SAD TI GLEDAS�
covjek je kod Virovitice i nema UMTS signala. cudno sto mu je uopce dopustio stream preko GPRSa. Nista nazalost od video usluga uzivo dok ne dodje UMTS kod njega.
dobar grah daleko se čuje
za kockice nema spasa... to ti je do kodeka, tocnije h.263 koji je takav kakav je...Izvorno postao GoGs
bit ce bolje tek na novim 4g uredjajima u koje ce se ugradjivat h.264 chip...
kockica uopce nema kad recimo gledas gdje je signa dobar..u zagrebu je super slika nema prigovoraIzvorno postao spade
Bookmarks