Znate li možda gdje se može najjeftinije kupiti maska za motorolu v525 ili nekoga tko je "skurio" mob pa mu maska više ne treba?
Znate li možda gdje se može najjeftinije kupiti maska za motorolu v525 ili nekoga tko je "skurio" mob pa mu maska više ne treba?
U Bosni
A zavisi odakle si!!
Imaš i u ZG... malo potraži po gradu, naći češ. Ili vidi u RAM3-u
u ram3 sigurno nije jeftina kao st covjek gore kaze u bosni ces naci najeftiniju ali ne i najkvalitetniju.Izvorno postao GoGs
Resistance is futile. You will be assimilated!
znam, no samo sam mu naveo još neke solucije... Od viška glava ne boliIzvorno postao **gogi**
![]()
U zagrebu ti je najeftinije na jakuševcu ili u samoboru na onom placu.... uglavnom di ti visi zastavica "opremaza mobitele" Dodje ti 80 novčića (kn)
ja sam kupio nedavno na placu za 50 kuna. Dojam: sranje zivo. sve je neka losa plastika, navoji za sarafe se izgule na prvom zavrtanju, plasticni je onaj rupicasti dio na prednjem dijelu, gumena tipkovnica je jednostavno ak pises sms fuj, ne pase maticna moras malo izgulit plastiku, nema znakova motorole , negjde mozes ocekivat rupice na spojevima, i kad ces slagat namucit ces se za speaker phone zvucnikom. ja sam morao potrgat staru masku da bi stavio. sad sam takve volje da bio otiso i kupio original. ovo su moji dozivljaji koji mi nisu dragi. ak neko ima bolje srece s tim zamjenskim maskama drago mi je. e da boja je uzsano slaba i plastika premekana. guli se ko lud.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Pa sta si vise ocekivao od 50 kn???
I ja isto imam takvig iskustava sa tim maskama, a jedina razlika između nas dvojice je sto se ja nisam nista potrgao, nego ostavio original![]()
Da pametno si odlucio. ja sam pozalio kaj sam strgao origigi.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks