Totalno sam zbunjen... Čitao sam na gsmarena da postoji neki kod za "otključavanje" interne memorije tog modela i da u stvari ima 128mb, ali da je zaključana na 6mb... Ima li tu štogod istine?
Totalno sam zbunjen... Čitao sam na gsmarena da postoji neki kod za "otključavanje" interne memorije tog modela i da u stvari ima 128mb, ali da je zaključana na 6mb... Ima li tu štogod istine?
Svi smo mi u krastavcu...
PRvi put čujem...neznam
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja mislim da je to nemoguce!!!!
Saznanja: Mobis kaže da 6280 ima 74MB interne memorije, na Gsmareni ima 6MB, na nekim drugim testovima 10MB...
Kažu da se taj kod zove sku code... Pokušao sam kontaktirati par ljudi ali ništa...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
To što su ti u mobisu rekli išlo bi ovako:Izvorno postao Tito Puentes
Do 70MB memorije za krajnjeg korisnika (uključujući do 6MB korisničkih podataka u telefonu i 64MB na mini SD kartici u prodajnom paketu)
Očito ti nisu rekli ovo što sam napisao u zagradi, a to to piše u "brošuri" za 6280.
Mobitel ima samo 6MB interne memorije
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
upravo takoIzvorno postao Ićo
Naglo mi se kolicina memorije na telefonu smanjila i mogucnost prebacivanja i aktiviranja tema i zvukova drasticno se smanjila jer nema dovoljno memorije! Kako obrisati sve nepotrebne fajlove da nabijem memoriju???????
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
pa 6280 i nema nešto previše memorije (6MB)...
najbolje ti je sve slike, teme, igrice, pjesme prebaciti na memo karticu...
Jednostavno odeš u galeriju onda odeš u slike pa sve označiš i prebaciš na memo karticu... isto tako i sa glazbama, temam i ostalim...
Sve je na kartici a ja imam 800 kb slobodno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Pogledaj teme... one puno mjesta zauzimaju...Izvorno postao Sator
![]()
Teme, snimljeni zvukovi, snimljeni klipići, ringtonovi itd. sve to zauzima mjesta.
S nečime si pretjerao i to je to.
Nađi taj višak, izbriši i problem rješen.
Meni je na V3.82 sve najnormalnije pokazivalo koliko je memorije ostalo...![]()
Ne znam. Ali flash bi ti uvelike poboljšao situaciju. Trebao si reći liku da prije toga formatira flash memoriju telefona, pa bi to vjerojatno znatno popravilo situaciju...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja imam verziju software 3.70 što je staro i ovaj tjedan sam odlučio da ću otić u mobis i dat stavit novi software.
sve nepotrebno sam obriso i piše mi najnormalnije: slobodna memorija-5.5 MB, sadržaj-943,2 kB, poruke-0,0 kB, aplikacije-184,5 kB, oznake-0,1 Kb.
Bookmarks