jednostavno,riknula kamera.
Radi se otome kad koristm kameru na ekranu prikazuje samo crne i zelene mrlje koje se preljevaju i niti ne liče na pozadinu koju pokušavan slikat.Kad slikan slike ispadnu isto takve.
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
jednostavno,riknula kamera.
A ako je riknula zašto daje znaka zašto se uopće prelivaju te boje crna i zalena?
Koliko košta nova i dije ima kupit?
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
i mene zanima malo o ovome mobu/servisu .,,
naime razbio sam displayinace mi staklo nije puklo i mob radi ok ali puknuce se svaki dan povecava pa me zanima tko bi to mogao servisirati .
Što se tiče kamere, to sa zelenim i crnim crtama, promjenio sam 2 x600 i na oba isti vrag, jednostavno je kamera ošla! taj mob nije ništa nego za bacit u zid!
Pa jel znaš koliko košta nova kamera?Izvorno postao Nono01
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
ma to se ne isplati mijenjat.isplatilo se prije dvije godine kad je kostao 250 eur.
Točnije, riknuo ti je flat kabel na kameri. Kamera na X600 nije fiksna, te se može okretati (to je dokaz da ima flat)...sad ne znam kolike su razlike u cijeni što se tiče flata za čitav ekran (kod preklopnih ili slide mobitela) ili samo za kameru (jer X600 nema flat za ekran)...najbolje da nazoveš Europatrade ili preko oglasnika nekog tko se time bavi, pa procijeni da li se isplati ili ne...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks