E sad stvarno ne znam. Meni je radio probleme dok nisam stavio novu verziju active sync (bas tu 4.1). A jel ti win prepoznaju mob uopce?
E sad stvarno ne znam. Meni je radio probleme dok nisam stavio novu verziju active sync (bas tu 4.1). A jel ti win prepoznaju mob uopce?
Windowsi neće instalirati ispravan device ako ne instaliraš ActiveSync. Provjeri je li instalirao Microsoft USB Sync u Device Manageru (kategorija USB controllers mislim).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Meni sve radi kak treba![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Prijavi ga kao Windows Mobile Device. Sve je super radilo bez SP2. Skinuo bi SP2, ali ne mogu (nuzan mi je zbog posla).
Samo nekako da imenik i kalendar prebacim na komp pa bih stavio wm2003 jer s njim 100% radi (isprobao sam).
Prvo moraš instalirati ActiveSync nego što ukopčaš Motorolu. Nju trebaš skopčati tek nakon što te zatraži. Probaj deinstalirati onaj device i ActiveSync te prvo onda instaliraj ActiveSync te ukopčaj modem.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Tako sam i napravio, ali nista.Izvorno postao ttperic
Provjeri kakav si je Connections podešen u setupu moba i ActiveSynca, wm05 je u mojem slučaju kao default postavi BT pa me je to malo prcalo.Izvorno postao jgliser
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Bookmarks