T-Mobile i dalje reklamira Vario, u časopisu za poslovne korisnike koji sam danas dobio.
Pitajte ih, sigurno će ih još puuuno imati, ubrzo.
Btw, MDA III i Compact su na rasprodaji (kraj prodaje, pretpostavljam), pa tko voli...![]()
T-Mobile i dalje reklamira Vario, u časopisu za poslovne korisnike koji sam danas dobio.
Pitajte ih, sigurno će ih još puuuno imati, ubrzo.
Btw, MDA III i Compact su na rasprodaji (kraj prodaje, pretpostavljam), pa tko voli...![]()
Pržiiim...
dosli su u bjelovar u centar, pa pretpostavljam i u ostale...
Neki dan sam im slao mail i rekli su mi da nema Compacta raspoloživog u Zagrebu tako da se o ovoj rasprodaji da diskutiratiIzvorno postao ivicarocca
Klasika! Masu puta su do sada reklamirali stvari kojih vise nemaju uopce na lageru!Sto rec nego![]()
Imam Compact vec duze vremena, kad sam vidio da je samo uređaj doša na akciju za 1998 kn, nazvao SZK, i frajer mi rekao da ga nema nigdje u HR!Izvorno postao Nostromobox
(naravno, predlozio mi je Vario koji stoji "samo" 1400kn vise!
MDA Vario-a ima u T-centrima.. ja uzeo danas u osijeku...
ima ih i u zaboku. ja sam jucer zval za compacta, ali njih vise nema i isto mi je predlozil varia, ali jos mi je malo preskup, a necu se vezat opet ugovorom. kolko se prije isteka ugovora moze uzet novi mob i produzit ugovor?
3 mjeseca prije mozes produziti...Izvorno postao ExCenTric
Bookmarks