= Citat = Izvorno postao Drug Mile
Nema i nema. Taman se odlučih na kupnju, skupio lovu, a nemaju više. Nema ga ni na T-mobile webu, pa čak ni na njemačkoj stranici. WTF? Jel možda razlog tome zamjnena za Vario 2, koji je predstavljen na Ce-Bitu? Netko mi je to dao naslutiti. Zvao sam SKZ, ali ne da mi se čekat 15 min dok se papci jave.

Inače ovaj Vario II, o njemu jako malo informacija ima, kao neki duh. On je kao klon Qteka 9600, ali o ovom potonjem još manje informacija.

I sad se sve mislim, taman i da nađem Varia, dal da ga kupim, ako će uskoro doć Vario 2, s daleko boljim karakteristikama.

Varia ti 100% ima negdje u nekom centru, svako malo im dolaze i odlaze. Što se tiče dali da čekaš ili ne Varia 2, tako možeš do beskonačnosti jer svako malo izlazi nešto novo i bolje. Tako isto možeš govorit za komp, auto ili mobitele. Ako ćemo svi tako razmišljat onda se nikada ne isplati nikaj kupiti. Po meni bolje ti je kupiti malo "starije" uređaje jer su oni više prokuženi od novih. Kada kupiš neki novi mob čim izađe onda moraš čekat da ga ljudi prokuže pa da počinju izbacivat poboljšanja(to govorim za bilo koji noviji uređaj)

Stoga ti je bolje kupiti varia koji je prokužen već dosta i možeš ga više modificirati i ima više tweakova nego što bi bilo kada bi kupio Varia 2 ili nekiji noviji PPC