Nemam kabel pa nisam jos napravio update softvera... Kada se zelim spojiti na internet mobitel se ugasi. Da li je to neki BUG u ovoj verziji (v05) ili je kvar na telefonu? Hvala
Nemam kabel pa nisam jos napravio update softvera... Kada se zelim spojiti na internet mobitel se ugasi. Da li je to neki BUG u ovoj verziji (v05) ili je kvar na telefonu? Hvala
neznam ali mislim da je bug, napravi upgrade, posudi kabel od nekoga!
ufff to je jako stara verzija software-a, vjerojatno je neki bug, kako je rekao coma bar za početak posudi kabel i napravi upgrade. Odgovara ti svaki kabel za siemens mobitele osim od ovih novih serije 55
maraschino - PTICICA
Meni je tip danas u trgovini rekao da za SL45 ide drugaciji kabel od cms35 jer su dva kontakta zamjenjena. Da li je to tocno? Ili su identicni?
isti su, tip nema pojma! di ti je to rekao? u kojoj trgovini? nekoj specijaliziranoj ili nekoj bezveze?
kabel je isti potpuno....
maraschino - PTICICA
Tip u Osijeku-pothodnik.
Jos jedan BUG? Kad hocu slat SMS za broj se pokaze na lijevoj tipki neka kutijica. Jel to imenik na MMC kartici? To me je pitao tel da prebaci sve brojeve na pocetku pa nisam. Ovako rucno upisem broj. Kada pokusam u imeniku prebacit "copy all into KUTIJICA" pise nesto EROR... a inace MMC kartica radi normalno. Pregledavam sadrzaj sa nje preko Card Explorera.
Inace kupio sam ovaj mob samo sa punjacem za 400kn od prijatelja iz njemacke dao ga ispod cijene jer se gasio ili sta vec zbog one fore sa podmetanjem papira pod bateriju(zbog toga mu je tel stajao godinu dana u ladici). Jos sam mu rekao da nest nevalja jer se gasi iako sam bio siguran 99% da je bug. (300kn jer sam cetvrtu stotku nasao dan prije u gradu na podu)
Poslao: balatinac
(300kn jer sam cetvrtu stotku nasao dan prije u gradu na podu)![]()
![]()
![]()
She is my sin...
Jos jedno pitanjce. Fles slik5601w ukljucuje i javu? Ili se mora ukljucivati sa onim programom za ukljucivanje jave?
Citao sam malo o nekim patchevima za sl45, promjeni izgleda izbornika ili o cemu se tocno radi. Ima neki link sa fotografijama ekrana (izbornika) gdje se vidi o cemu se radi? Ili tekst sa objasnjenjima...
evo kako izgleda graficki meni koja sam ja napravio, imas jako puno razlicitih
javu treba aktivirati posebno(iako ne uvijek, ali uglavnom)
http://www.calver.cz/luke/
Da li su dolje na ovoj web stranici patchevi koji cine novi izgled menija? Vidim ono sa Simpsonima i sl (ima dosta prihvatljivih na engleskom jeziku-ako je to sto mislim da je)
flešaj ga sa v52 za javu, pa ga kasnije možeš dignuti na 56, ali češ onda morati aktivirati javu sa java aktivatorom...
Imaš izbor menia na hrvatskom i na engleskom na mojoj stranici (i imaš objašnjeno kako da ih ubaciš u mob)...
maraschino - PTICICA
Jel imas neki link za download jave? ne sljaka onaj link koji se nalazi na stranici (nemam izbornik sa strane)
...mislim na javu za kompjuter, ne mobitel
imam neki cd sa Macromedia Tools...tako nesto. Mozda tamo iskopam nesto?
to ti zna sezam, tako sam i ja javu stavio na komp!
odi na http://www.java.com/en/index.jsp klikneš na GET IT NOW i to je to...
maraschino - PTICICA
Imam win95 panemogu instalirat javu :-( Kad stavim win98 komp mi se jednostavno ugasi prilikom podizanja pa mi se ne da instalirat... savjet? Mislim da na win2k i ME programi za mobove ne rade bas najbolje
pa barem 98 da imaš... ili xp
maraschino - PTICICA
Forumaš godine :)
neki izgleda ne rade ali nema veze
Forumaš godine :)
Bookmarks