hmm...pa i nije skupo za 1GB... ja sam svoj creative od 256MB prije 1,5 godine platio 650 kn... Taj ti je ok.
hmm...pa i nije skupo za 1GB... ja sam svoj creative od 256MB prije 1,5 godine platio 650 kn... Taj ti je ok.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To je istina da Sonyjevi mp3 playeri nemaju drag'n'drop već moraš sve prebacivati prek Sonic Stage-a...pozitivna strana Sonyja je to kaj možeš pjesme kovertirati u Atrac format bez smanjenja kvalitete zvuka i tako sam ja na 256mb stavio 130 pjesama, a zvuk je bio više nego odličan...također, prednost Sonyja je i u tome kaj imaju puno kvalitetniji zvuk, bolje slušalice, a i izrada je kvalitetnija...
Creative je dobar jer ima copy/paste, ali me razočarao jer su slušalice vrlo nekvalitetne (zvuk je OK, ali su mi brzo počele zezati, krčiti i slično)...također, izrada nije ništa posebno i par frendova je riknuo onaj kotačić s kojim vrtiš pjesme...
Sad odluči...ja bi ipak uzeo Sony![]()
Bom Chicka WahWah
uz ove jeftinije sonyjeve mp3 playere ionako dolaze one jeftine slušalice za 50kn koje baš nebi svrstao u dobre (imao sam ih barem 3-4 para) ,bas je prenaglašen i nemaju baš neki dugi "životni vijek"
Ja imam omisys mp3 player 128MB zadovoljan sam, kupio sam si sony slušalice (100kn dao) odlične su! Mp3 radi unatoč prženju na plaži, kiši blja... star je godinu i po sad će 2 na ljeto... evo ovak izgleda
http://www.omisys.com/en/products_se...e=MP3%20Player
oni imaju predobrih modela mp3-eva
Seriously?
Dobri su sony...posebno oni malo bolji (od par GB...mislim da imaju i HDD). Sad su malo Sony ubrzali razvoj mp3-a...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
One Sonyjeve slušalice za 50-60kn su odlične i imaju dobar životni vijek...ja imam jedne već godinu i pol dana i rade ko urica...a to kaj se tiče prenaglašenog basa, to se može srediti u equalizeru tak da to ne predstavlja nikakav problem![]()
Bom Chicka WahWah
gledaj zadnje koje sam kupio tog tipa su bile prije 2 mjeseca,do sada su vec u takvom stanju da su počele krčat na naglašeni bas a same po sebi su takve da je bas istaknut, nema šta ekvilajzer tu korigirat,...kažem da se brzo unište iz razloga jel sam ih mjeno doslovno svakih nekoliko mjeseci,...imam i "velike" slušalice za na glavu od sonyja(2 para) i također je bas naglašen kroz sve njihove modele koje sam imao prilike slušat (a slušo sam sve do mdr - V700 )..neznam koliko ti intenzivno slušaš muziku ,na koji način i preko čega ali vjeruj mi ja sam ubojica ovih za 50kn![]()
Bookmarks