ipod, nije jeftin ali to je vječno...
ipod, nije jeftin ali to je vječno...
Seriously?
Potpisujem!!!Izvorno postao Compov
![]()
Bom Chicka WahWah
vječno,što ti to znači?!
imho kada kupujes ipod kupujes samo ime apple nista vise ...
dapace jedan creative muvo je imho kvalitetniji od toga ipoda i po meni funkcionalniji....
Ovo se nikako nebi složio...Ok, Creative ima FM radio i diktafon i tu možemo stati...dok jedan iPod nano ima preglednik slika, igre, kalendar, kontakte, EQ sa velikim izborom opcija, slaganje pjesama po playlistama i definitivno najglasniji zvuk koji sam čuo na mp3 playerima - a o dizajnu da i ne pričamo!Izvorno postao Codiac
Imao sam Creative MuVo N200 i bio sam prilično razočaran, dok me iPod ugodno iznenadio...
Bom Chicka WahWah
Pa duže traje od onih običnih mp3 playera... ipod je kvalitetnije napravljen, i nema elemenata koji se mogu izgubiti... evo meni na mp3 playeru šteka joistick... i izgubio sam čep koji je bio jako labavo napravljen...Izvorno postao sodom
Seriously?
ovisno od kojih i kakvih,treba uspodeđivati i isti rang a ne mješat sve i sva...
nisam poklonik ipoda i odajem jedino priznanje dizajnu i dimenzijama.
Da vam pravo kažem nisam nikada držao ipod u ruci, samo sam ga vidio i to onaj stari deblji, nano nisam ni vidio uživo kamoli držao... (nemojte mi se smijati sisak je skroman grad) Uglavnom imam internet pa nisam toliki seljakIzvorno postao sodom
Ja bi kupio ipod da imam para definitivno... slažem se da ima odličnih mp3 playera uh... Ali ipod je meni na vrhu i cijenim ga
Makar ga nisam držao iliti kopao po njemu
![]()
Seriously?
možda bi nakon toga promjenio mišljenje o njemu,
neznam svatko ima svoje neke prioritete a meni takav player jednostavno ne odgovara,no tema threada su ipak jeftini 1gb mp3 playeri pa čemo se držati toga![]()
Bookmarks