Jel mi može tko preporučit di kupit S3 za najmanje love i po mogućnosti na rate?
Jel mi može tko preporučit di kupit S3 za najmanje love i po mogućnosti na rate?
To ti je prilicno tesko naci. Razlog tome jest taj sto canon ima praksu da u vecini slucajeva nakon izlaska novoga modela iz serije povuce stare...dakle, modele prethodnike. Posto je S5 na trzistu (kod nas jos uvijek nije dobavljiv) S3 je sada vrlo tesko naci. Dakle trenutno vlada "rupa" u ponudi S serije na RH trzistu (S3 je povicen, a S5 jos uvijek nije dosao).
Jedino mjesto na kojemu sam ga u skorije vrijeme vidio je u prosli ponedjeljak u King Cross centru, u TechnoMax ducanu (bio tamo i vodio jednoga u vitrini).
Ipak savjetujem da nazoves TechnoMax i raspitas se...evo linka:
http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=411
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks