Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jerincsson
    evo uzeo sam napokon Powershot S3 i za sad sam više nego zadovoljan, stvarno me iznenađuje koliko toga možeš s vrlo jednostavnim postavkama...opalio sam danas oko 300 slika, opcija snimanja filmica je također iznenadjuce dobra, šteta što najbolja film najviše kvalitete ubrzo popuni karticu i traje samo 9 minuta, no, pretpostavljam da ti i ne treba više jer ipak to nije kamera... mala nesigurnost oko izbora aparata držala me dok nije aparat stigao i kod nas, nadam da ce me dobro služiti...hvala još jednom na savjetima, pogotovo tebi Bimbi

Pridruzujem se killi u cestitarenju!

Takodjer mi je drago da si zadovoljan odabirom, iako je na neki nacin to bilo i za ocekivati...naime postoje dvije mogucnosti, prema mojim iskustvima kad netko kupi bilo koji od S serije...ili je prezadovoljan i ne mijenja...ili ga aparat poatkne na ucenje i stekne entuzijazam oko fotografije, da prijedje na neki SLR digitalac!

Ako se osjecas sposobnim i imas volje kakva recenzija u dijelu foruma namijenjenom tome bi dobro dosla!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala...
    ...recenziju ću rado napisati, al ću još uzet nekoliko dana da ga bolje upoznam...
    imam pitanje što se tiče baterija i punjenja:
    kupio sam 8 baterija sanyo 2700 mAh i punjač od sanya za 85 kuna(samo punjač)...e sad, punjenje baterija se prekida nakon 17 sati, što i dogodilo, međutim ja sam odmah iskopčao i ponovo ukopčao jer su lampice svijetlilo crveno... u uputstvima ne piše mijenja li se svjetlo kad se napune baterije...razlog zašto sam to napravio je što na kutiji od punjača piše da se nakon tih 17 sati napune baterije od 1700mAh... imate l iskustva s ovim, jesam li pogriješio što sam ih vratio da se još pune, hoće li taj prekid punjenja(1 sat) upropastit baterije, koliko mi je dovoljno da se napune 2700 mAh? prije nikad nisam koristio AA baterije na punjenje pa nemam pojma o tome...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jerincsson
    hvala...
    ...recenziju ću rado napisati, al ću još uzet nekoliko dana da ga bolje upoznam...
    imam pitanje što se tiče baterija i punjenja:
    kupio sam 8 baterija sanyo 2700 mAh i punjač od sanya za 85 kuna(samo punjač)...e sad, punjenje baterija se prekida nakon 17 sati, što i dogodilo, međutim ja sam odmah iskopčao i ponovo ukopčao jer su lampice svijetlilo crveno... u uputstvima ne piše mijenja li se svjetlo kad se napune baterije...razlog zašto sam to napravio je što na kutiji od punjača piše da se nakon tih 17 sati napune baterije od 1700mAh... imate l iskustva s ovim, jesam li pogriješio što sam ih vratio da se još pune, hoće li taj prekid punjenja(1 sat) upropastit baterije, koliko mi je dovoljno da se napune 2700 mAh? prije nikad nisam koristio AA baterije na punjenje pa nemam pojma o tome...
    Veselim se recenziji!

Recenzije idu u sljedeci dio foruma:

http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=96

Sto se baterija tice...pohvale, uzeo si doista kvalitetne baterije...po meni najbolje trenutno dobavljivo na trzistu!

Steta sto punjac nije jednako dobar...ovi jeftini sto se prodaju sa baterijama i nisu bas nesto. Ipak bolji su od onih, kao brzih! Da ponovom sto sm vec i rekao oko punjaca...ako se odlucite na jeftiniji, neka to bude ovaj sto sporije puni. Sto se prvoga punjenja tice trebalo bi trajati ipak barem za 50 posto dulje nego normalno, koje bi kapacitet baterija napunilo do kraja. Takodjer bilo bi dobro da se baterije prvih par puta stvarno do kraja isprazne.

Tak nakon par punjenja baterije ce doseci svoj maksimalan kapacitet!

To sto se punjenje prekinulo, nece utjecati na bateriji, u smislu da ce ih ostetiti!

Za malo vise o navedenoj tematici (Punjaci i baterije) pogledaj sljedecu temu:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8864

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drago mi je da sam pogodio za baterije, nije mi bilo žao dati 50 kuna više kad ih svi toliko hvale... pod oštećenjem baterije sam mislio hoće li prekid punjenja(nakon 17 sati, jer nisam znao koliko treba), pa ponovni nastavak nakon 3 sata(još par sati) utjecati na kapacitet i vijek trajanja... evo danas sam ih stavio u aparat i baš me zanima koliko će dugo...
    ..nakon još jednog dana što koristim S3, sve mi je draži, ima toliko postavki i mogućnosti koje nisu skrivene u meniju, brz je, a supermacro opcija je stvarno moćna...

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj mi reci jel ti skripi pod prstima onaj dio za baterije kad primis fotic u ruku, malo stiskaj,
    jer kod mene na s2 skripi i to me malo nervira jer ostavlja dojam jeftine plastike
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baš sam danas čuo da je izašao novi S3 pa me zanima koliko si ga platio i gdje. Mislio sam uzeti S2, ali pošto je izašao S3...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TomoVXR
    Baš sam danas čuo da je izašao novi S3 pa me zanima koliko si ga platio i gdje. Mislio sam uzeti S2, ali pošto je izašao S3...
    Imas ga za nabaviti u Optimum racunalima i Nobilis informatici!

Cijena je 3500 kuna!

Dakle 200 njak kuna skuplji od modela S2 IS!

Po meni, s obzirom na sadasnje stanje cijena, nema dvojbe...S3 je logican izbor!

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    daj mi reci jel ti skripi pod prstima onaj dio za baterije kad primis fotic u ruku, malo stiskaj,
    jer kod mene na s2 skripi i to me malo nervira jer ostavlja dojam jeftine plastike
    čuj, stvarno taj dio fotoaparata i je od neke bezvezne plastike, ali na mom ga ova neka tamno siva boja spašava, tako da se i ne primjećuje dok ne obratiš pažnju na to...ostali djelovi imaju neku drugu nijansu sive... možda su namjero stavili taj tip plastike da bi što bolje pristajao uz ruku...

... a što se tiče cijene, stvarno je neočekivano niska i nema dvojbe, treba uzet S3,... ali nazovi i rezerviraj jer su se u ponedjeljak ujutro razgrabili dostupni primjerci...

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je li netko od vas nekom tekućinom ili na neki drugi način čisti vanjski dio leće kad padne malo prašine ili nečeg drugog pa ostane trag? pretpostavljam da nije baš pametno čistiti majicom iako samo to morao učinit jednom...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Video capturing sa canon PowerShot S1 Is?
    By Gruntovčan in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 03-10-2005, 13:53
  2. Video capturing sa canon PowerShot S1 Is?
    By Gruntovčan in forum Fotografiranje # Softverska obrada # Foto radnje # Foto materijal
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 10-09-2005, 15:25
  3. Canon PowerShot A510 slike, utisci ...
    By Šile in forum Recenzije digitalnih fotoaparata
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 16-06-2005, 20:21
  4. Canon powershot A300
    By plišani in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 03-07-2003, 10:49
  5. CANON Powershot A10
    By nimda in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-05-2003, 19:01

Bookmarks