Stoji sto si napisao!Izvorno postao jerincsson
Dakle, 1 GB prostora na memorijskoj kartici, trebao bi biti sasvim dostatan i za fotografiranje i za snimanje ponekoga video clipa. Sto bih ja savjetovao jest da Compact Flash ipak bude iz Ultra II generacije. Ultra II Compact Flash omogucuje vece brzine citanja podataka sa kartice i snimanja na karticu, a jos uvijek ja cijenom prihvatljiv. Extreme III CF memorije jos su uvijer relativno skupe, pa tako moj savjet za Ultra II CF, nosi najbolji omjer ulozeno/dobiveno (Ultra II CF jes gotovo dvostruko brza kartica od klasicnoga CF - a).
Baterije od 2500mAh ce dostajati. Savjet je da ako je moguce budu Sanyo, jer sam se vise puta uvjerio u njihovu kvalitetu i izdrzljivost. A sto se punjaca tice, ako ce biti onaj iz jeftinije klase (do cca 150 kn) odluci se za neki koji ima dulje vrijeme punjenja, u ovoj jeftinijoj klasi, ovi sa duljim vremenom punjenja bolji su izbor, bez obzira na to sto ces malo dulje pricekati da napuni baterije, uciniti ce to kvalitetnije, dakle zdravije za same baterije (produljuje trajanje baterija), te ce autonomija sa jednim punjenjem biti nesto veca.

Bookmarks