ima li ko kameru za nokiu 7210?kakav je kvalitet slika i isplati li se kupovat
ima li ko kameru za nokiu 7210?kakav je kvalitet slika i isplati li se kupovat
Kupi i vidi!!!Te sam odluci.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma pametno si čovjeku reko... pa zato pita da ne troši pare uzalud ak ne valja... ono, ak netko ima fotke s tom kamerom uslikane pa nek ih stavi tu da se vidi kakve su.
Znam ja na sto je on mislio.Al bilo bi pametno da nekako posudi,nabavi kameru i nek onda odluci.
Pa zar nitko nema N 7210?
pa kaj nije isto ko i na 7650&3650??
nije, slike su nešto lošijePoslao: phillip
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Pa zar ti ne razlikuješ Nokije 7650 & 3650(veliki zaslon,sw Series 60) i 7210(mali zaslon,128x128 pixela,sw Series 40).Poslao: phillip
dobro ih razlikujem, ali ako malo bolje pogledash ti si u krivuPoslao: Eminem
Pa zar ti ne razlikuješ Nokije 7650 & 3650(veliki zaslon,sw Series 60) i 7210(mali zaslon,128x128 pixela,sw Series 40).![]()
govorilo se o slikama tj. o kameri, a ekran nema veze s kvalitetom slike/fotografije!!!dobro razlikujem symbian OS i njegove verzije.Ovo sto si ti postao vezano je uz kvalitetu prikazivanja fotki na displayu, a ne o kvaliteti slike/fotografije.Stoga slijedeci put malo pogledaj post prije nego sto dash glupi odgovor.
Možda je tebi glup odgovor.Ja govorim o ekranu.A bome ni kamere nisu iste.Stoga,ni ja ni ti nismo bili u pravu.
ovaj post je zapoceo korisnik ovog foruma s pitanjem:ima li ko kameru za nokiu 7210?kakav je kvalitet slika i isplati li se kupovat."dakle interesira ga KVALITETA SLIKE, a ne KVALITETA PRIKAZIVANJA na diplayu.A druga je pricha kaj ti govorish o ekranu.Nikolu ocito interesira kvaliteta jer valjda misli fotke prebacivati na komp,inace ga kvaliteta ne bi trebala zanimati.Opet si u krivu glede kamera.Kamere su iste,premda 7210 nema kameru,nokijina kamera koja se prikljuci preko pop-porta ima iste specifikacije kao i kamera u nokiji 3650.
dakle,Ipak si ti u krivu i dao si totalno nevezan odgovor na prvopostavljeno pitanje.
... kamere su iste po rezoluciji, ali su slike sa 3650 bolje (oštrije), sa 7210 se može diskretnije slikati...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
o.k.da ne produzimo ovaj post na beskrajnost prekidam s svojim argumentima, premda se ne slazem s ovim napisanim;-)
Kupi si digitalac i stvar je rijesena![]()
She is my sin...
Ljudi griješe,nije li tako?
![]()
Bookmarks