@vrag, nice friz a nice je i gospodična Ljubičić.![]()
ma ne, zaboravio sam... webmaster je stavio foru da nemrete staviti direktan link, nego sto god upisete, prvo vas pozicionira na prvu stranicu, tako da se citaju vijesti... nista... odete desno pod studente, pa pod drugu godinu... (uskoro trecu nadam se...)i tamo sam na dnu stranice, vidjeti cete po mom nicku...
![]()
@vrag, nice friz a nice je i gospodična Ljubičić.![]()
Eh a moja je slika bila na samoj naslovnoj stranici faksa početkom 7. mjeseca kad je bila dodjela rektorove nagrade...Poslao: vrag
ma ne, zaboravio sam... webmaster je stavio foru da nemrete staviti direktan link, nego sto god upisete, prvo vas pozicionira na prvu stranicu, tako da se citaju vijesti... nista... odete desno pod studente, pa pod drugu godinu... (uskoro trecu nadam se...)i tamo sam na dnu stranice, vidjeti cete po mom nicku...
![]()
...sad sam završio u 'arhivi'...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ da, ona je... pa... poprilicno egzoticna... da ju vidis tek uzivo...![]()
Nemam noviju pri ruci, a da stavljam neku staru (dok sam još imal kosu) nema smisla, samo bi zbunjival ljude. Inače, više volim bit iza objektiva
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
![]()
Evo i mene, snimljeno prije 2 tjedna na Hvaru u karpe dijemu...
Zadnji uredio gog : 18-09-2005 u 23:53
Bi i ja stavio,al kad moram ubacit u kompic najprije.Mozda za kojih tjedan-dva.
I,naravno,zaboravih reci,svima koji su stavili slike BAS STE LIJEPI!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gog, a di ti je mobitel?![]()
Kakav mobitel, pa na godisnjem sam bio...
ovo mi je slija na windows logon screenu
![]()
nego, mlada damo, kada mozemo ocekivati vasu sliku?
Zadnji uredio gog : 18-09-2005 u 23:52
**** internet, odoh ja van, ako netko ide u baobab mozda se vidimo, sad znate kako izgledam![]()
a to je??? na jarunu???![]()
Ah da,a slike dama(ili dami,gospodjica il kak vec se vec zovu)?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
yep, na jarunu, ali koja guzva, prestrasno, pokupio sam se nakon sat vremena, ne kuzim kak je ljudima gust tak se naguravati...
a popio sam i najlosiji koktel u zivotu, ako zavrsite u baobabu nikako ne preporucam koktele, long island ice tea ima u sebi toliko limuna, da lici na limunadu pomijesanu sa malo kole, a mai tai je blagoreceno katastrofa...
eh da, volim long drinks![]()
ako zavrsite u maksimiru na molu do 3 ujutro sa puno pivi i sa puno vina osjecat cete se kao ja sad-->jadno!
ajmo svi u maksic cugat?![]()
Ma da, i meni je bilo užas kad sam bio tamo... gužvetina koje nema ni na indijskim autobusima ili trajektima kad se svi potope! A vruče, znoj, do cuge nikako, a još se škvadra vani ponižava i čeka u redu da bi ušla!Poslao: gog
yep, na jarunu, ali koja guzva, prestrasno, pokupio sam se nakon sat vremena, ne kuzim kak je ljudima gust tak se naguravati...
a popio sam i najlosiji koktel u zivotu, ako zavrsite u baobabu nikako ne preporucam koktele, long island ice tea ima u sebi toliko limuna, da lici na limunadu pomijesanu sa malo kole, a mai tai je blagoreceno katastrofa...
eh da, volim long drinks![]()
Eh da, ja večer otvaram s jednim B52 a tek onda slijede 'pussy' kokteli...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
B52 sam rokao u crikvenici, samo volim zamolit konobara da mi ne zapali citav sank dok ga cugam, ionako me ljudi dovoljo promatraju i bez toga
BTW; long drinks nisu pussy kokteli, molim lijepo!
bambus i stock kola su najbolji... kakvi kokteli kakvi bakraci
It's nice to be important, but it's more important to be nice
@gog: Ma dobro, nisu, ali mai tai je...
Ma ja sebi uzmem neki caribbean cruise ili blue hawaian ili swiming pool...
Mai Tai sam prvi put probao jucer i kako ga slazu u baobabu ne valja nista, nisam ga ni popio do kraja. Moji omiljeni su Long Island Ice Tea, Deep Diver i Zombie.
@player, meni pali samo cisto bijelo vino i whiskey, mada se i dupla votka red bull moze solidno popiti![]()
eee votku sam zaboravio.... bas sam je sinoc pio, bio sam sa frendovim na niagari u downtownu i ono slucajno mi zalutali kad ono sami striptiz barovinismo isli jer dva frenda su bili sa curama, a mi nisamo htjeli ic bez njih
da sam bar ponio kameru, da vidite niagara izgleda ko mali las vegas, sve ono svjetli .... ali meni nedostaje avigor, srce i velika gorica
![]()
jeste vi kad culi za žuju, to mi je definitivno najbolje pice za urokat se, sljedeci dan mi nista nije a ako fakat pretjeram ni onda me glava ne boli, nego rigoleto, ali za to trebam fakat pretjerat!
nemam ja para za tamo neke koktelcice i pi*de materine, kaj cu kad jedva skrpam za 6,7 pivi u ducanu, a jos sam i dobar prema frendovima koji cugaju ono vino po 8kn jer nemogu skupiti vise para!
koma zaleti se do v.g. u avigor kad je bambus party dobis 2 za deset kuna... u srcu subotom do 12 je sve u 1/2 cjene. zuje je 4.50 kn ali ti nikad ne vrati onih 50 lipa
e ljudi niko nije komentiro goga ja brijem da je on neka faca, ono teretanica, skupa pića, baobab.... sta mislite
Bookmarks