Ako ti je u postavkama pregled broja postova po stranici naštiman po defaultu foruma onda je slika na 3. stranici.Poslao: sezam-picika
nije na 3. nego na 2. stranici![]()
Ako ti je u postavkama pregled broja postova po stranici naštiman po defaultu foruma onda je slika na 3. stranici.Poslao: sezam-picika
nije na 3. nego na 2. stranici![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajde whiteboy daj ti svoju sliku!
@WHITE
TOCNO
Forumaš godine :)
Ovo sam ja na svadbi moga rođe![]()
pa tko još pije pivu iz limenke.....![]()
zappan daj ti svoju!
ja kupio onu kodakovu kameru, stara me slikala i to je sad u nekom kodak programu i neznam kako je maknut odatle u my pictures ili negdje drugo da uplodam na net
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pa imaš moju tam negdi u panasonic forumu... uz 87icu
Ja pijem!
Jer sam lud ka šiba!!!!
pa dajte svi ovdje svoju sliku! a ne da je po cijelom forumu!
Zapp nema tamo (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=109) tvoje slike (valjda krivi url - možda si je skinuo s neta u nedostatku prostora?)
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@zapp jesil ovo ti![]()
Ako si gladan pojedi nesto
pa izgledam na sebe![]()
Zadnji uredio miško : 03-08-2003 u 00:02
miško, kakva je to akreditacija oko vrata.. na kaj si to putovao? djeluje kao neko egzotično mjestašce (ili to samo meni fali more)
Guangzhou Commodity Fair, April 2002. To je bila manifestacija a mjesto radnje je Guagzhou, Guandong, China za neupućene to je 1h sporim vlakom od Hong Konga prema Kini ili kako oni kažu Mainlandu.Biznisa i civilizacije koliko oćeš ali to svakako nije mjesto za odmor.
pa kaj ti radiš u životu??!!?!?!?!?!?!??!?!![]()
Ja sam ti numero due u firmi koja ima 7 zaposlenih i 1,5 miliona dolara godišnjeg prometa. Podrobnije možemo preko prive-a.![]()
A ne bi napiso kak se zove firma i koja joj je primarna djelatnost?![]()
Mene isto zanima... znaci, znate kak treba posao okrenuti...![]()
šverc sa ljudima!!!![]()
@ zapp... ta slika je slikana sa gd87??? ako je, onda je stvarno dobra kamera za takvu primjenu...
@ sezam... jel ovak ispadaju i slike sa T610 izbliza...???
koja slika? moja? ta jest slikana sa GD87icom navečer u gradu. po sunčanom vremenu, ponavljam, daje najkvalitetnije slike - ima puno življe boje
@VRAG
Ma dobre su slike iz bliza! cak se i na kompu mogu iskorsititi ali idemo u offtopic
Forumaš godine :)
@ zapp- da tvoja...odlicno je ispala... zacudilo me ugodno... one koje si stavio ne net nisu bas nesto...
@ sezam- ok, to mi je vazno, ako ga mozda uzmem...![]()
Bookmarks