čuvaj ga
čuvaj ga
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
čuvam čuvam, ne brini ti...njega vrijedi čuvati itekako...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
dobra si ti..
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a jesam? to je i on rekao ali u drugom kontekstu i situaciji![]()
a kako se zene brinu za mene, kako slatko
ma nemoj? slatko,ha? kako muškarci vole laskanje pa to je nevjerovatno....
nego šta.....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
uzivam!!!!!![]()
dečki htijela bi i ja malo uživati....![]()
pa u cemu je problem
upravo sam saznala da sam izgubila borbu u anketi i sad sam žalosna. trebam podršku....
još pitaš u čemu je problem........šmrc![]()
![]()
![]()
andrea, budem se ja reko svim svojim frendovima da dođu na forum i glasuju za tebe.Poslao: andrea
upravo sam saznala da sam izgubila borbu u anketi i sad sam žalosna. trebam podršku....
još pitaš u čemu je problem........šmrc![]()
![]()
![]()
OVA TEMA NE VODI NIGDJE... PREDLAZEM DA SE ZATVORI
It's nice to be important, but it's more important to be nice
OK, zatvaram, ali ipak bi bilo OK da imamo neku temu za postat slike, ali isključivo slike forumaša i temu za raspravu na te slike tak da thread s slikama bude čist... zato ću otvoriti novu, čistu temu za slike s linkom na thread za raspravu.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks