GoGs molim te gde nadje tu opciju, sve pregledah ali tu opciju ne nadjoh ili toliko me zaslepeo HELOMOTO da vise nista ne vidim sem njega "ubivenog"
GoGs molim te gde nadje tu opciju, sve pregledah ali tu opciju ne nadjoh ili toliko me zaslepeo HELOMOTO da vise nista ne vidim sem njega "ubivenog"
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
LeaderGL FlexEditor v10.4Izvorno postao tomican
model: Motorola v3x (vodafone)
kod mene prve 3 opcije
Posto si na netu, LeaderGL FlexEditor 10.5 V3x (H3G) nema te opcije.
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
i u 10.5 ima V3x vodafon i prebacim disejblujem, ali sada se pojaviljuje VODAFON i desni taster ga nema.
ajd probaj sa v10.4 pa vidi šta on kaže! možda proradiIzvorno postao tomican
![]()
nista, telefon se nece upalit nakon flashanja sa promjenjenom slikom tako da sam ga ponovo morao flashnut sa yuetovim MP-om, isti problem imaju i drugi na hofo, odnosno imali su ali su to rijesili mijenjanjem bootloadera, postupak je opisan samo za v3, a za v360 nista, tako da ja zasad odustajem
Bookmarks