Pojma. Ja sam na V620 usopio ubacit svoj boot screen, al poslije njega onda opet išla ona halomotoanimacija.
Nisam siguran da možeš baš maknut, a da nista ne stavič, bar vrnu sliku istih dimenzija jer ti neče valjati flash.
Mogu li ja samo maknuti taj boot screen a da ne stavim nista drugo. Ako maknem tu sliku i u P2K advanced editoru zamijenim za original pojavi mi se pozdrav na onim jezicima koji je karakterističan za vodafone plašilicu! Kako maknuti obje slike?Izvorno postao darius
Pojma. Ja sam na V620 usopio ubacit svoj boot screen, al poslije njega onda opet išla ona halomotoanimacija.
Nisam siguran da možeš baš maknut, a da nista ne stavič, bar vrnu sliku istih dimenzija jer ti neče valjati flash.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Skinuo sam ih na desetinu, na V3, V300, ..., i jos nekim radi perfektno, ali V3x i slicnim ni slucajno, jer ja sam bas hteo ga "ubiti" i tacno znam gde je ali je tako criptovan da mu nista ne mozes, promenio, onda pak VODAFON nikako ne dozvoljava da stavis svoj. Ajde mozda se sada nesto izrodi.
Kod V3x je u root_u, a predpostavljam da i na ostalima slicnim V3x da je tamo ali u kom fajlu, nisam uspeo naci.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
može neki link za FB 2.57 , ,ne mogu nigdje nać!!!
P. L. U. R.
da , i mora biti baš taj , jer samo on radi u paru sa ovim programom!Izvorno postao fliponja
P. L. U. R.
jel uspio netko na v360 sa yuetom? ja sam pokusavao ali neuspjesno
Na tripletsima provjereno radi sa v2.62.Izvorno postao fliponja
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
spojio sam sve relevantne teme o ovom problemu u ovu jednu temu, tako da se lakše snađete, jer je ovo često pitanje
Bookmarks