Kad uključim P2K Tools i kad sam u AT modu mogu učitati poruke i ostalo ali samo tu mogu nešto raditi svi drugi programi nerade.
Kad uključim P2K Tools i kad sam u AT modu mogu učitati poruke i ostalo ali samo tu mogu nešto raditi svi drugi programi nerade.
da li si probao deinstalirati drivere i instalirati one verzije 2.8?
Svi smo mi u krastavcu...
Jesam i 2.8 i 2.9 ali uvijek isto.
A u P2K Commander-u mi javlja u lijevom doljem polju mi javlje kad se hoću spojiti na mobitel
USB: IO Time out
CMD: Data write fail!
Volume name faail!
Zadnji uredio elmagio : 22-04-2006 u 11:46
Na žalost pojma nemam zašto to kaže... Mislim da ćeš morati guglati s tim greškama pa da vidiš...
Ah da... Da li si ubo mob u hub ili direktno u komp? Nekada i to može zezati...
Direktno u komp.
A treba li nešto u mobitelu podesiti?
Ne treba... Nego, jesi l iprobao P2K commander... To bi trebalo raditi bez greške...Izvorno postao elmagio
Nemam baš puno vremena ali sam bacio oko što kaže i našao dva oprečna odgovora... P2kman ne radi sa e1000... U to nisam uvjeren... Drugi odgovor: probaj maknuti auto update file list pa onda samo uploadaj ono što želiš u određene foldere... Možda to bude radilo...
Izgleda da ne radi, ja i frend smo se pola sata .ebali sa e1000 i p2kman-om i svaki put morali restartati program jer se uvijek smrzne. Prepozna mob. i onda stane kod readanja moba.Izvorno postao Tito Puentes
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Bookmarks