onda ovako uzmi 100kn odi u motorolin dučan i KUPI NOVI DATA KABEL ZA E1000![]()
onda ovako uzmi 100kn odi u motorolin dučan i KUPI NOVI DATA KABEL ZA E1000![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo uzeo sam kabel kako je rekaoTito Puentes i sada mi je prepoznao mobitel i instalirao sam driver 2.9.
Ali sad imam novi problem nemogu s nijednim programom otvoriti mobitel.
mobile PhoneTools je program za pisanje poruka, sinhroniziranje kontakata, mms studio itd... Ako napišeš to u search na podforumu motorole sigurno ćeš dobiti linkove za skidanje...
Zatim, za prčkanje po fajlovima koristim P2K Commander i P2k Manager koji možeš naći i skinuti na MotoModders...
Trebaš se registrirati, što je besplatno i plodonosno... Uživaj...
Ah da... Postoji još problem s driverima 2.9. Čitao sam da nekima stvara probleme, pa ako mobitel bude nevoljan raditi s njima, probaj instalirati 2.8.
Ah da 2... Za prijenos fileka najlakše je koristiti BT... Treba ti samo usb dongle i mobitel... I čas posla...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Kad uključim P2K Tools i kad sam u AT modu mogu učitati poruke i ostalo ali samo tu mogu nešto raditi svi drugi programi nerade.
da li si probao deinstalirati drivere i instalirati one verzije 2.8?
Jesam i 2.8 i 2.9 ali uvijek isto.
A u P2K Commander-u mi javlja u lijevom doljem polju mi javlje kad se hoću spojiti na mobitel
USB: IO Time out
CMD: Data write fail!
Volume name faail!
Zadnji uredio elmagio : 22-04-2006 u 11:46
Na žalost pojma nemam zašto to kaže... Mislim da ćeš morati guglati s tim greškama pa da vidiš...
Ah da... Da li si ubo mob u hub ili direktno u komp? Nekada i to može zezati...
Hehehe,
odjel informatike u mojoj firmi,
mobitel nezna spojiti sa pc-em,
a da ga sa superljepilom spojis za pc?
hehe.
Bookmarks