ma milijun % sam siguran da nije do kabla!![]()
ma milijun % sam siguran da nije do kabla!![]()
desni klik miša na my computer zatim propertis hardwer divice menager te desni klik na ime kompa te scan for hardware changes t trebo bi ga prepoznat ako ne KABEL NE VALJA
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Svaka čast na objašnjavanju kako se instaliraju nove komponente na kompjuteru. Ali ja znam sve te "cake" kako instalirati nove komponente.
Probao sam na XP SP1, XP SP2, Win98. Na tri kompjutera mi nista nejavlja osim na jednom (kod Strica Dobby) al tamo mi nedaje New Hardware Found?.
onda ovako uzmi 100kn odi u motorolin dučan i KUPI NOVI DATA KABEL ZA E1000![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo uzeo sam kabel kako je rekaoTito Puentes i sada mi je prepoznao mobitel i instalirao sam driver 2.9.
Ali sad imam novi problem nemogu s nijednim programom otvoriti mobitel.
mobile PhoneTools je program za pisanje poruka, sinhroniziranje kontakata, mms studio itd... Ako napišeš to u search na podforumu motorole sigurno ćeš dobiti linkove za skidanje...
Zatim, za prčkanje po fajlovima koristim P2K Commander i P2k Manager koji možeš naći i skinuti na MotoModders...
Trebaš se registrirati, što je besplatno i plodonosno... Uživaj...
Ah da... Postoji još problem s driverima 2.9. Čitao sam da nekima stvara probleme, pa ako mobitel bude nevoljan raditi s njima, probaj instalirati 2.8.
Ah da 2... Za prijenos fileka najlakše je koristiti BT... Treba ti samo usb dongle i mobitel... I čas posla...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Kad uključim P2K Tools i kad sam u AT modu mogu učitati poruke i ostalo ali samo tu mogu nešto raditi svi drugi programi nerade.
Hehehe,
odjel informatike u mojoj firmi,
mobitel nezna spojiti sa pc-em,
a da ga sa superljepilom spojis za pc?
hehe.
Bookmarks