Kak se pišu poruke? Jel se npr. za slovo b mora dvaput stisnuti tipka 2 ili se drži dok kursor ne dođe sam na slovo.
To se događa samo telefonima koji su otključani.Ostali rade sasvim normalo bez ikakvih smetnji i problema-provjereno.
Kak se pišu poruke? Jel se npr. za slovo b mora dvaput stisnuti tipka 2 ili se drži dok kursor ne dođe sam na slovo.
Slova se sad pišu kao na svakom drugom mobitelu, tj slova se pišu normalno.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
vani mu je cijena 199eura,racunaj povrat poreza,dođe nekih 160eura,sve mi se sviđa,samo jebe me sta je sažem,kakva su iskustva,jos ga nisam kupio,ali ozda bi ga i uzeo,mislim da nema MMS nego samo EMS,koja je razlika???
MMS ti može slati slike u boji, ili pak animacije, tj. poruku šalješ kao nekakvu razglednicu, a EMS ti je samo da nabaciš sliku i zvuk (naravno slika nije u boji) i to je to. Veličina MMS poruka više nije u znakovima, negu u kilobajtima.
Sagem ti trenutno nema podršku za MMS, ali zato uskoro (ako već i nije) izlazi novija verzija softa u kojoj bi on trebao dobit podršku za MMS
i mms još može slat zvučne fajlove i kasnije video fajlove. animacije možeš slat i kod ems-a!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
SAŽEM - može da bude bolji i od SET68i ipak je SAŽEM (SAGEM kak vam drago)
Viva la Nippon!!!
Sta bi to trebalo znacit da Sagem nemoze napravit bolji mobitel od SE-a ?Poslao: master_nt
SAŽEM - može da bude bolji i od SET68i ipak je SAŽEM (SAGEM kak vam drago)![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks