Sam ti naziv kaže USB dongle znači kupiš - otpakiraš - umetneš u USB port - zvekneš CD koji si najvjerovatnije dobio uz spravicu (ako u manualu nije navedeno da će tvoj OS odmah prepoznati dodatnu opremu što čisto sumljam) i onda ti instalira driver za isti - pokreneš aplikaciju i naravno uključiš BT na mobu (stavi ga u vidljivi mod mislim na BT) te pusti da se "potraže" i kad im uspije prepoznavanje samo slijedi upute koje će ti davati aplikacija...
BT je praktičniji kao što je napisao Coma i naravno ovo što si napisao o Dongle-u znaći da spada u klasu 1 (zahvaljujem suforumljanima koji su me prosvjetlili o klasama pri BT-u)pa mu je domet oko 100 metara (naravno ako si na koliko toliko vidljivom mjestu bez puno zidova) dok kod IrDA-e trebaš optičku vidljivost najviše do 1 metar i ne smiješ puno pomicati mob...
![]()

)pa mu je domet oko 100 metara (naravno ako si na koliko toliko vidljivom mjestu bez puno zidova) dok kod IrDA-e trebaš optičku vidljivost najviše do 1 metar i ne smiješ puno pomicati mob...
Odgovori uz citat
Bookmarks