neka se moderatori neljute (pliz) ali tamo na gdje bi ovaj post trebo bit nema zive duse pa se nadam da ce te mi ovdje prije pomoc.... e sad sam se ja sjetio kupit bt....i dodjem ja u jednu trgovinu nema dodjem u drugu nema dodjem u trecu tip kaze ima ali on o tome nema pooojma.kaze da su kupovali i odnoslili i ok...i sad on meni zapise kako se zove bt i kaze da se ja raspitam...pa kaze
BLUETOOTH USB,DO 140M DOMET,SINGLE PACK....
sto se mene tice platit cu ja to a on kaze da nema drugi...
e sad dali bi vi meni mogli objasnit kad ja kupim bt sta ja dobijem uz njega gdje ga ugradim na maticnu ili gdje dali dobijem kakav softver ili sta i kako cu spustat sve to na mob...??? jer nemam pojma ni kako to cudo izgleda ni kako radikaze da to oni neznaju ugradit i tako....a kaze da je IrDA skuplja od tog bta pa onda bt ostaje...sad vi meni molim vas pomozite... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
![]()

kaze da to oni neznaju ugradit i tako....a kaze da je IrDA skuplja od tog bta pa onda bt ostaje...sad vi meni molim vas pomozite... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Odgovori uz citat
)pa mu je domet oko 100 metara (naravno ako si na koliko toliko vidljivom mjestu bez puno zidova) dok kod IrDA-e trebaš optičku vidljivost najviše do 1 metar i ne smiješ puno pomicati mob...

Bookmarks