Možeš odma stavit v56, ali koju verziju softa imaš winswup ili oficijalnu?
Možeš odma stavit v56, ali koju verziju softa imaš winswup ili oficijalnu?
mozes staviti, samo neznam znas li kako se stavlja winswup...
mob ti treba biti UGASEN i kad podesis postavke (COM port i baud speed) kliknes start...
onda kad program pocne nesto raditit, moras laga no kliknuti na crvenu tipku (ON/OFF) moba.. Kliknes je dovoljno dugo, ali ne predugo jer se mob NE smije upaliti...
Kad sve krene, pustis i nista ne diras ni na mobu ni na kompu dok se ne zavrsi...
NAPOMENA!
prije nego krenes, OBAVEZNO napuni betriju moba na max. KOd novijih modela i ne mozes raditi update ako bat nije dovoljno puna, ali kod tih starijih moze zapoceti, a slucajno da ti nestane baterije na pola postupka, onda opet imas problema. da se i to rijesiti, ali nema potrebe komplicirati
Have fun
maraschino - PTICICA
Evo upravo sam iso to staviti na mob i sve je bilo dobro dok mi nije doso do one zadnje stavke i pojavilo mi se ovo Could not switch on Mobile, mob radi ali se opet gasi
Zadnji uredio DrugBrko : 22-04-2006 u 20:39
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Kakav kabel imaš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ima sa COM portom..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Da , ali kakav? Orginalni ili ne? Ako je orginalni nije dobar.Izvorno postao Bronth
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nije orginalni
Zadnji uredio DrugBrko : 23-04-2006 u 12:15
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
ovo ne stoji za SL4x - ja sam vec davno pitao kako to da je to tako slozeno na SL4x, ali na SL4x se sve moze raditi sa originalnim data kabelom (tako sam ja duuugo vremena radio sa kabelom od S45i, dok isti vise nije bio dobar za S45i - mislim na flashing i sl)...Izvorno postao Sljaka
maraschino - PTICICA
Bookmarks