ja mislim da samsung i300 neće nikada doči u naše prodavaonice,ali i310 hoče...![]()
Definitivno ti je najbolji izbor N80... Bit ćeš miran koju godinu... A ako ti se ne da čekat, onda pogledaj N90,N70, Nokiu 6280, SonyEricsson W900, Samsung i310, Nokia 8800...
PS: Slobono koristi edit i mogo si citirati obojicu u istom postu, a ne da u minutu napišeš 2 posta...
EDIT: Imaš pravo smogovac... Promjenio sam gore u i310... Da nebi bilo zabune...
Zadnji uredio Ico : 19-04-2006 u 22:58
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja mislim da samsung i300 neće nikada doči u naše prodavaonice,ali i310 hoče...![]()
A zašto nitko ne razmišlja o motoroli v3x ???? Uzmi taj....
MDA Pro.
Velik je, al pali![]()
Testis unnus, testis nullus!
drug mile je rekao da n93 ce bit najavljen 25.04 pa pricekaj to ce biti stroj
pogledaj slike
http://images.google.hr/images?q=nokia+n93&hl=hr
jednostavno:samsung Z710 www.gsmarena.com/samsung_z710-pictures-1450.php ili SE K800i
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...tures-1485.php nema greske.najjace sto ce se moci kupiti za oko mjesec dana.
He he, trebao bi.Izvorno postao sonyck
![]()
U kojem smislu najbolje?
Najbolji za muziku,najbolji poslovni,najbolji za slike ili fotoaparat ili nešto drugo.
Za muziku su ti ja mislim najbolji SE w810,w900,w910 i druge ,za posao(što sumnjam da ti treba)imaš SE p990i i druge,fotić SE k800i(3.2 megapiksela) i drugi.N80 je velik ali je super.
Kaj ti treba?????????![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Izvorno postao Babaa
dobro pričaš treba si prvo na papir stavit najvažnije funkcije koje želiš pa prema tome i tražit , a i dodatne funkcije koje ti možda sada ne trebaju su isto dobrodošle....
treba mi neki najbolji multimedijalni mob, znaci da ima odlicnu kameru, dosta megabajta, dobre funkcije...
evo sad sam malo razmislio i mislim uzet jedan od ovih:
1.nokia n80
2.SE w900
3.SE k800/790
4.samsung z710
Zadnji uredio robby_"5 : 20-04-2006 u 12:48
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Ako ti se neda čekat, onda definitivno w900 ili w810... Smogovac ima w900, pa ga pitaj... Što se tiče multimedije preporučio neki od SE-a
Evo ovako.
Samsung - vidim da imaš D600 a noviji nisu ništa bolji tako da ništa od toga OSIM i310 - To bi ti bio MUST HAVE ako ga uspiješ nabavit
SonyEricsson - W810
Nokia - N80
Moj izbor bi bio ili N80 ili i310...uzeo bi onog koji prije dođe...makar bi možda pričekao par tjedana i i310![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
pa kaj nije bolji samsung z710 od toga i310
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
ima bolju kameru i atraktivniji je,ali da je bolji nebi rekao....
i310-2mpx,8gig.,windows mobile 05..itd..
a za w900 ti mogu samo sve najbolje mogu reći,ni u jednom pogledu me nije razočarao....
Tražio si naše mišljenje...imaš dvije stranice toga a ti se protiv svega protiviš... mi ti više od toga nemožemo pomoć... tvoj izbor...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
Potpisujem to.TAKO JE
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Samo da kažem, bitno je ono što TI voliš. Nekoga usrećuje i Nokia 3310 ako radi i služi mu samo za govor i SMS.
Nekome ni N70 (recimo) nije dobra jer ne pruža možda neke usluge ili nema neke funkcije...
Možda bi bilo najbolje da sam odabereš možda tri modela koji su ti baš super, pa potraži mišljenje na Forumu.![]()
s obzirom da imaš 15 godina, zapitaj se je li ti zaista potrebno bacati tolko para na mobitel? znam da imaš, al opet......
šta fali D600?
curu koju si htio impresionirat mobitelom povedi na neko putovanje za tolko para......
I'M SUPERMAN!
Izvorno postao david_ri
Sa ovime se u potpunosti slažem i ja!Izvorno postao david_ri
ako ti ne treba symbian,uzmi z710,jer ima sve.mocnu kameru sa autofokusom,fantastican zaslon,izgled.a ako bas ludis za symbianom,svakako gledaj n80 i n93,ako se ikad pojavi u prodaji.naravno da je i k800 odlican izbor iako nesto ozbiljnijeg izgleda(nije bas za pokazivanje,ako ti je to vazno).![]()
ako imaš vremena, pričekaj još malo n80, s tim imaš sve što trebaš, i solidan fotić, i mp3 player, i symbian OS, i dizajn, i kvalitetu, i dobre starce....![]()
Ili ako želiš dobar multimedijalni mob za kur*%nje pred ekipom, pričekaj N91...
S ovim se u potpunosti slažem... Dobro si to reko Davide...Izvorno postao david_ri
Bookmarks