ja imam isti model i memoriju od 128mb unutra i moram reci da prilicno dobro radi pri kretanju,slike nisu jako mutne,kao sto si rekao da ako slikas auto u pokretu da ce ispasti mutno,i meni ispadne tako mislim da je prilicno normalno da tko radi![]()
ja imam isti model i memoriju od 128mb unutra i moram reci da prilicno dobro radi pri kretanju,slike nisu jako mutne,kao sto si rekao da ako slikas auto u pokretu da ce ispasti mutno,i meni ispadne tako mislim da je prilicno normalno da tko radi![]()
Bok melcome.
Ja ga isto imam čak sa identičnom karticom(iakoto naravno nije važno za ovaj problem)
Nemam sa time problema iako jednom prilikom neznam zašto nije uopće htio fokusirati ama baš ništa slika je bila zamućena na svim postavkama i zoomovima.
Tada sam pretisnuo reset na dnu aparata i sve je proradilo, probaj i ti tako. Ako ne bojim sa da ti ne gine servis. Pozdrav
Mislim da servis nece biti potreban!Izvorno postao atlantique
Gotovo bih se okladio da je rijec samo o onome sto sam vec i u svojem prvom postu naveo.
Dakle jednostavno, ponekad se aparat nadje u takvoj situaciji, koja nadmasuje njegove mogucnosti fokusiranja, da je neminovno da kao rezultat dobijete mutnu fotku...kako rekoh dogadja se i boljim i skupljim foto aparatima!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks