Ti si sigurno neki Palmovac infiltriran na ovaj forum da nas prebacis na dark side![]()
Za sve koji imaju ovu zvjerku od palma wallpaper rezolucije 320X320:
Inače mogu reči da je u usporedbi s PPC uređajima koristiti palm pravo olakšanje... Aplikacije se otvaraju trenutno, uređaj sam povuče postavke za internet i mms, pa se ne mora mučiti s unosom istih, sinhronizacija traje nekoliko sekundi i surađuje bolje s outlookom (kao opcija može se koristiti i MS Outlook express i PalmOne Desktop), u paketu je i puna podrška za korisnike Mac-a, unos teksta je puno lakši i može se rukovati jednom rukom; mp3 zvuči puno bolje nego na MDA Compact-u npr; U paketu dolazi sav potreban software uključujući i office (DocumentsToGo), a excell i word izgledaju puno bolje nego na PPC, te se lakše editira. U svakom slučaju preporuka svima koji razmišljaju o smartphoneu ili PDA uređaju. Jedino što mu je cijena kod nas još uvijek prevelika (više od 5200 kn u Elektromagic-u). A što se kamere tiče, jest da je VGA, ali je puno oštrija od kamere na MDA Compactu npr... (Ništa protiv Compacta-super gadget:-))
Zadnji uredio speedcats : 20-04-2006 u 00:47
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ti si sigurno neki Palmovac infiltriran na ovaj forum da nas prebacis na dark side![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mene zanima ima li kakav preglednik PDF-a i PowerPoint prezentacija,
te je li moguće sa bluetooth-om spojiti se na net preko desktopa i stalne veze?
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Koliko ja znam, uz svaki Palm se dobije Documents to go, koji moze otvarati word, excel i powerpoint. Ako kupis (ili nabavis na neki drugi nacin...) punu verziju, moze otvarati i PDF. Ali za PDF postoji i freeware program - Palm PDF. Inace, meni je Palm super! Imam LifeDrive i prezadovoljan sam!
A sto se tice spajanja na net preko bluetootha... vec je negdje bio otvoren topic na tu temu.
Thanks
A za bluetooth sam uspio naci samo za PPC...
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Bookmarks