pogledaj dole one konektore/limice sta su li vec, i javi kakva je situacija, mozda je mogucnost korozije...
Meni se uhvalita korozija i nije htjeo punit, pa sam to ja sestarom izgrebo i radi ko novo![]()
E pozdrav. prekjucer frendici pao mob u wc školjku....![]()
![]()
, kaj je radila me nezanima...
al uglavnom.... raskopo sam ga ,posušio s fenom, da bude ko picino oko. i radi .. al danas ga je htjela napunit i shvatila da nece...drugim rijecima mob se neda napunit.. jel se to da rijesit il ce punit bateriju putem mog moba![]()
pogledaj dole one konektore/limice sta su li vec, i javi kakva je situacija, mozda je mogucnost korozije...
Meni se uhvalita korozija i nije htjeo punit, pa sam to ja sestarom izgrebo i radi ko novo![]()
Ne dole je sve cisto tj. vec sam to probo....
Rastavi ga i probaj kontakte očistiti za svaki slučaj... možda je došlo do kratkog spoja pa ćeš morati na servis...
Ali stvarno! Mislim WC školjka???![]()
![]()
A jebi ga neznam kaj je to pametnog radila s mobitelom iznad wc skoljke al ajde... probat cu pa javim..
To curama valjda uobičajeno. Svcojevremeno mi frend ostao bez moba kad ga je posudio sestri na taj način. Ova još i pustila vodu prije nek ga izvadila jer joj se gadilo. Srečom bio težak mob pa ga nieje odnijelo. Al nikad ga nisu popravili. Vjerojatno pomoglo to štoi ga sušila fenom tak blizu da se plastika od kučišta zdeformirala.Izvorno postao OBA
![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
dogadja se...cist sumljeam da su kontakti...ima svakavih slucajeva..znam tipa koji je tako utopio sa eriksona t28 kad ima je cijena bila po 5000 kn..
Ma znam ja rastavit mob.. sve probo s tim mobom cistio kontakte gledo jel se kaj odlemilo al nista .... nemam pojima kaj se moglo pokvarit tj otic![]()
meni je mob upao PAR puta u vodu...neki su radili par dana i vise nikad ih nisam uspio upaliti...a neki su malo stekali neko vrijeme no na kraju su proradili normalno...
Nemoj ništa šestaron stugat nego očisti konektor iznutra i to alkoholon vjerojatno je bakar samo oksidiraIzvorno postao OBA
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
ako se ikad dogodi takva situacija i ako je neki skuplji model u pitanju treba odmah nosit serviseru najbližem neka matičnu ploču uroni u neku posebnu kadu- dio servisne opreme i ulije neku tekućinu i tako se rješava da ne dođe do korozije....i pokuša se ga spasit.... tko zna šta se dogodilo nakraju......možda je oksidiralo samo ovo oko kanektora pa probaj malo ostrugat...možda pomogne...
Bookmarks