Ma to valjda ovisi i o periodu kad si tamo... uglavnom, znam da je ovo kaj sam ja rekao stvarno bilo točno tak...Izvorno postao gog
Ma to valjda ovisi i o periodu kad si tamo... uglavnom, znam da je ovo kaj sam ja rekao stvarno bilo točno tak...Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zadar zvuči intersantno... Ovo sa Pagom je, na žalost, pušiona (NE u tom smislu, mamlazi nijedni!). Stvarno rpevelika gužva - mada bi Drug Mile & ja mogli dobit penzionerski popust tamo
Zadar je velik, ima mjesta i za popit i za parkirat (ok, pokušavaju krast boce za gašenje požara iz auta - vidi ti koristi!)... Samo vrijeme pogodit - skoro pa nemoguće.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E zato neću doć. Ne dam svoju bocu huliganimaIzvorno postao BlueDevil
![]()
A di su ti to pakli bocu za gasenje,Izvorno postao BlueDevil
nemogu virovati,
jadino ako im nije tribalo nesto za piti vino, onda je moguce,
hehe
To ti je ono, isprazniš prah iz boce, onda unutra napuniš vina, dodaš co2 za pritisak i imaš špricer u pravom smislu riječi. Zato mislim da će u Zadru i okolici ovo lito bit popularan špricer, isključivo zahvaljujući Blue Devilu jer drži bocu vani isto kao rezervnu gumu.Izvorno postao Stric Dobby
Bookmarks